Απορρίφθηκε η προσφυγή Ροκάκη!

Ο Πέτρος Μαρτσούκος παραμένει πρόεδρος της Super League 2! Νομότυπες οι εκλογές στη διοργανώτρια σύμφωνα με το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Και με τη βούλα του Διαιτητικού Δικαστηρίου πρόεδρος της Super League 2 παραμένει ο Πέτρος Μαρτσούκος. Αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη κατά των αρχαιρεσιών στη λίγκα απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος των Χανίων είχε αμφισβητήσει την ήττα (13-12) του στις εκλογές και ζητούσε αυτές ν' ακυρωθούν για τέσσερις λόγους (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο 21 ημέρες μετά την εκδίκαση, εξέδωσε απορριπτική απόφαση επί της προσφυγής Ροκάκη με ψήφους 4-1 και πλέον το μπαλάκι πάει στον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα έχει καμία δικαιολογία πλέον να μην συναντήσει τον Μαρτσούκο για το θέμα της επιχορήγησης από το Στοίχημα και οφείλει να ανοίξει τον δρόμο για να πάρουν οι ομάδες της κατηγορίας τα νόμιμα.

Ο Αυγενάκης μετά την εκλογή Μαρτσούκου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μιλήσει με τον Μαρτσούκο. Ο τελευταίος, άλλωστε, ενημερώθηκε από το γραφείο του ότι η συνάντησή τους θα γίνει μετά την έκδοση απόφασης από το Διαιτητικό. Ο χρόνος, άλλωστε, πιέζει καθώς η Βουλή σύντομα θα κλείσει.

Η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την από 9/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2 και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Απορρίπτει ομόφωνα την από 13/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2, κατά της από 6/3/2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Δέχεται ομόφωνα την από 20/3/2023 πρόσθετη παρέμβαση του Πέτρου Μαρτσούκου υπέρ της Super League 2 και κατά των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά».

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2023 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep