«Άδειασε» Ροκάκη ο Κατσίγιαννης

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χανιά βεβαίωσε ότι ο Αντώνης Ροκάκης δεν συνεργαζόταν με την ΠΑΕ το διάστημα 2013-14.

Το FL News είχε παρουσιάσει πλήρες ρεπορτάζ από την εκδίκαση της προσφυγής του Αντώνη Ροκάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο με την οποία επιδιώκει την επανάληψη των αρχαιρεσιών στη Super League 2. Μεταξύ άλλων οι δικηγόροι της ΠΑΕ είχαν τονίσει ότι ο νικητής των εκλογών, Πέτρος Μαρτσούκος δεν πληροί την προϋπόθεση της 10ετούς ενασχόλησης με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα, ωστόσο, με τη «Δίκη στο OPEN», το ίδιο ισχυρίζεται για τον μεγαλομέτοχο των Χανίων και η άλλη πλευρά.

Ενώ, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ανδρέας Φυντικάκης βεβαίωσε ότι από το 2011 έως το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο Ροκάκης υπήρξε ειδικός σύμβουλος διοίκησης και στρατηγικής της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, έρχεται στις 14/03/2023 ο Νίκος Κατσίγιαννης να βεβαιώσει το αντίθετο.

Ο τότε μεγαλομέτοχος της κρητικής ομάδας βεβαιώνει ότι: «Από το 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014 που ήμουν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ουδεμία σχέση ή συνεργασία με οποιαδήποτε ιδιότητα είχε με την ΠΑΕ ο Αντώνης Ροκάκης»...

Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο έγγραφο προσκομίστηκε από την πλευρά Μαρτσούκου και ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή έκδοσης της απόφασης.

akkatsigia

Last modified onΤρίτη, 28 Μάρτιος 2023 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep