Logo
Print this page

Νέο ΔΣ για τα έσοδα

Η Super League 2 όρισε συμβούλιο την Τετάρτη (22/03) και ενώ δεν υπάρχει εξέλιξη από το μέτωπο της επιχορήγησης από το Στοίχημα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αρνήθηκε να συναντήσει τον νέο πρόεδρο της Super League 2, Πέτρο Μαρτσούκο, όμως συμβούλιο θα γίνει την Τετάρτη (22/03). Όπως ανακοινώθηκε, τα μέλη της Ένωσης θα ενημερωθούν για τις κινήσεις του σχετικά με χορηγίες και γενικά οικονομικής ενίσχυσης. Δύο ημέρες νωρίτερα (20/03), θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Μαρτίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη κατά του αποτελέσματος των εκλογών. Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για χορηγίες και οικονομική ενίσχυση της ‘Ένωσης καθώς και για τις συναντήσεις του με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ
2. Διάφορα Θέματα

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 20.03.2023 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος θα συναντηθεί στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τον ομολογό του της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάρτιος 2023 09:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr