Logo
Print this page

Απορρίφθηκε η ένσταση!

Ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την ένσταση της Επισκοπής κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προσπάθεια της Επισκοπής να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τουλάχιστον πρωτόδικα έπεσε στο κενό. Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι η συμμετοχή του Δημήτρη Πατάπη, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, ήταν κανονική και, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, απέρριψε την ένσταση των Κρητικών!

Με την απόφαση αυτή, βέβαια, όπως τόνιζαν στην Επισκοπή, θα μπορεί πλέον η κάθε ομάδα να δηλώνει όποιον θέλει στο φύλλο αγώνα, να εμφανίζει ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος με την παρατήρηση ότι «δεν ανεγράφη εκ παραδρομής», να τη βγάζει... λάδι. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο στάθηκε στην παρατήρηση του διαιτητή ότι το δελτίο του Πατάπη είχε προσκομιστεί.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ως αβάσιμη για τον αγώνα που διεξήχθη στις 12.12.2022. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Χανιά από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, ήτοι για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνες 11.12.22 με ΠΑΕ Ηλιούπολη)».

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2023 18:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr