«Αποκαθίσταται κάθε αρρυθμία»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για τη συνάντηση με SL2, ΠΣΑΠΠ με θέμα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών.

Απόλυτη ταύτιση απόψεων υπήρξε, σύμφωνα με την ΕΠΟ, στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος με τη Super League 2 και τον ΠΣΑΠΠ για το θέμα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου των ποδοσφαιριστών. Τις προσεχείς ημέρες, μάλιστα, θα γίνει ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας. Αναλυτικά:

«Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε χώρα σήμερα συνάντηση αντιπροσωπειών της Super League 2 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), στην οποία συζητήθηκαν όλες οι σοβαρές εκκρεμότητες που αφορούν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και θέσεων, οπότε στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα ό,τι απαιτείται για την αποκατάσταση κάθε αρρυθμίας.

Από πλευράς ΕΠΟ στη συνάντηση ήταν παρών ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος. Από τη Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Χρήστος Πρίτσας και Μπάμπης Σταμούλης και ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης. Από τον ΠΣΑΠΠ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο και ο νομικός σύμβουλος Θανάσης Μακρυνιώτης».

Last modified onΤετάρτη, 30 Νοέμβριος 2022 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep