Ούτε απάντηση Αυγενάκης, Μαυρωτάς

Ποιες ΠΑΕ απουσίαζαν από το ΔΣ και την κλήρωση της Super League 2.

Η Super League 2 αναμένει λύση στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ευελπιστεί οι επαφές που γίνονται το τελευταίο διάστημα να έχουν αποτέλεσμα. Η κλήρωση έγινε τη Δευτέρα (05/09) μετά το τέλος του ΔΣ το οποίο αποφάσισε να ξεκινήσει η σεζόν το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου. Όπως, άλλωστε, αναφέρθηκε από εκπροσώπους ΠΑΕ, αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους από τα μέσα Ιουλίου...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι Πανσερραϊκός, Ξάνθη, Απόλλων Λάρισας (ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ παρακολούθησε μόνο την κλήρωση) και ΑΕΚ Β ήταν οι ομάδες που δεν παραβρέθηκαν στο ΔΣ, ενώ σχολιάστηκε το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή είχε αποστείλει προσκλήσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, όμως αμφότεροι δεν έδωσαν το «παρών», ούτε έστειλαν σχετική απάντηση. Σημειώνεται ότι παραβρέθηκε το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης.

Σε ό,τι αφορά στο κενό στον Α' όμιλο, η διοργανώτρια συνεχίζει να περιμένει την ΕΠΟ για την 4η ομάδα από τη Γ' Εθνική, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι «30» του νέου πρωταθλήματος. 

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου οι ομάδες ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ΕΡΤ και στις αποφάσεις της ΕΕΑ. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, για τις 16 Οκτωβρίου 2022. Ακολούθησε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Το πρόγραμμα που προέκυψε θα το βρείτε στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας μας».

Last modified onΔευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2022 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep