Χρήματα του... χρόνου

Η Super League 2 ενημερώθηκε ότι χρήματα από το Στοίχημα οι ΠΑΕ δεν πρόκειται να λάβουν πριν τις αρχές του 2023.

Στο ποσοστό από τη φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών είχαν εναποθέσει τις ελπίδες εσόδων οι ΠΑΕ της Super League 2. Άκουγαν υποσχέσεις για άμεση καταβολή εντός Ιουλίου, όμως τη Δευτέρα (01/08) ενημερώθηκαν από επίσημα χείλη ότι πριν τις αρχές του 2023 το χρώμα του χρήματος δεν θα το δουν.

Η αντιπροσωπεία της λίγκας είχε συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Ο τελευταίος δε, ανέφερε ότι δεν θα δοθεί κανένα ποσό στον επαγγελματικό αθλητισμό από το Στοίχημα ως το τέλος του 2022 και τα λεφτά θα μοιραστούν από Ιανουάριο, όταν θα ολοκληρωθεί η απαιτούμενη εκκαθάριση...

Η Super League 2 βλέπει πολλά από τα μέλη της να βρίσκονται στο όριο της διάλυσης, ενώ την ίδια στιγμή προκύπτουν σενάρια ανόδου οκτώ πρωταθλητών από τη Γ' Εθνική, ώστε όλοι να πάρουν μέρος σε μία κατηγορία χωρίς έσοδα. Το μόνο δεδομένο, άλλωστε, μέχρι τώρα είναι η μπάλα που θα χρησιμοποιείται, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι η σέντρα θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2022 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep