Logo
Print this page

Ημέρα τηλεδιασκέψεων

Η SL2 τα είπε με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ σχετικά με θέματα βιωσιμότητας της κατηγορίας.

Για τα μεγάλα προβλήματα βιωσιμότητας ενημέρωσε την Πέμπτη (28/07) η Επιτροπή της Super League 2 την ΕΠΟ, ενώ παράλληλα είχε τηλεδιάσκεψη και με τον ΠΣΑΠΠ. Η σχετική ανακοίνωση:

«Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε σήμερα η Επιτροπή της SL2, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα τεκταινόμενα. Συντάχθηκαν στο πλευρό της SL2 ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Επιτροπής να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες με τους αρμόδιους φορείς. Υπενθυμίζουμε ότι η επιτροπή έχει ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και αναμένει την απάντησή του».

Ο ΠΣΑΠΠ τόνισε για την επαφή με την επιτροπή της SL2:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/7) τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠΠ με την πλευρά της Super League 2, ύστερα από σχετικό αίτημα της διοργανώτριας αρχής προς τον Σύνδεσμό μας.

Ο ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκε για τη δυσχερή κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία και η οποία προκαλεί αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον των περίπου 800 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που τη στελεχώνουν, όπως φυσικά και των οικογενειών τους.

Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό κάθε πρότασης που θα ενισχύσει τη βιωσιμότητα της κατηγορίας και αρωγός σε κάθε ενέργεια που θα αποσκοπεί στην ομαλή και φυσικά ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σε λίγες εβδομάδες».

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2022 22:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr