Χωρίς άδεια Ξάνθη, Ηρακλής!

Μόλις εννέα ομάδες πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό! «Κόπηκαν» 17 εκ των οποίων οι Ξάνθη, ΠΟΤ Ηρακλής.

Με περιορισμούς ενίσχυσης θα πορευτεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2 η πλειοψηφία των ΠΑΕ. Από τους 28 φακέλους που κατατέθηκαν, οι 17 «κόπηκαν»! Μεταξύ αυτών των ΠΑΕ Ξάνθη, ΠΟΤ Ηρακλής! Απορρίφθηκαν ακόμα των Απόλλωνα Πόντου, Θεσπρωτού, Εργοτέλη, ΟΦΙ, Επισκοπής, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπού Αριδαίας και Ηροδότου! 

Φακέλους δεν μπήκαν σε διαδικασία να καταθέσουν οι δύο ομάδες της Ρόδου, ο Διαγόρας και η Ρόδος, ενώ δεν πέρασαν τη διαδικασία και οι Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, Πιερικός, Καβάλα, Τρίκαλα και Ζάκυνθος που έχουν υποβιβαστεί. 

Άδεια Super League έλαβαν Αιγάλεω, Καλαμάτα, Κισσαμικός, Λεβαδειακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα και Βέροια. Άδεια SL2 έλαβαν οι Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη.

Οι ΠΑΕ που δεν θα καταθέσουν έφεση ή, απορριφθούν οι φάκελοί τους και σε δεύτερο βαθμό, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 10.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών εκτός από τρεις (3). Θα μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες κάτω των 25 ετών, ξένους κάτω των 23 ετών και να ανανεώσουν όσα συμβόλαια επιθυμούν.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.