«Καμπάνες» ματαιώσεων

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμα Αστέρα Βλαχιώτη, Διαγόρα και Καραϊσκάκη Άρτα για τη ματαίωση αγώνων Νέων.

Το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 διεξάγεται σε 6 ομίλους και κανονική σεζόν μόλις 10 αγώνων. Παρόλα αυτά οι ματαιώσεις είναι συνήθεις, δείγμα της σημασίας που δίνουν κάποιες ΠΑΕ στις υποδομές τους. Την Τρίτη (17/05) ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 3.000 ευρώ Αστέρα Βλαχιώτη, Διαγόρα και Καραϊσκάκη Άρτας, γιατί δεν κατέβηκαν ν' αγωνιστούν.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Καλαμάτα με τέρματα 0-3 (αγώνας 01.05.22).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 με τέρματα 0-3 (αγώνας 08.05.22).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Καλαμάτα με τέρματα 0-3 (αγώνας 07.04.22)».

Last modified onΤρίτη, 17 Μάιος 2022 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep