Logo
Print this page

Πρόστιμα 12 χιλιάδες στον ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 12.000 ευρώ, γιατί σε τρία παιχνίδια δεν είχαν δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro.

Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή στα υποβιβασμένα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί, άλλωστε, δεν παραστάθηκαν στις τελευταίες εκδικάσεις και χθες η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 12.000 ευρώ, γιατί δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro σε τρεις αγώνες. Απαλλάχθηκαν για το ίδιο αδίκημα Ρόδος, ΑΕΚ Β και Καβάλα.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 9.3.22 με ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 3.4.22 με ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τη χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 20.3.22 με ΠΑΕ Πιερικός).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕΚ Β για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 2.4.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 20.3.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 3.4.22 με ΠΑΕ Τρίκαλα)».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2022 19:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr