Αντιπρόταση και σέντρα 31/10

Τι θα ζητήσει η Super League 2 από την ΕΡΤ στην αντιπρότασή της. Σέντρα στις 31 Οκτωβρίου.

Επιστολή αντιπρότασης στην ΕΡΤ θα στείλει η Super League 2. Αυτό αποφασίστηκε στη βραδινή τηλεδιάσκεψη της κατηγορίας που έγινε την Τρίτη (19/10), αφού η αρχική προσφορά δεν ικανοποιεί. Εκτός αυτού ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία έναρξης η 31η Οκτωβρίου, προφανώς ανεξαρτήτως εξέλιξης. Δηλαδή είναι πιθανό, εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να μπει στο γήπεδο χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Οι ΠΑΕ θα μελετήσουν το προσχέδιο και την Τετάρτη (20/10) θα σταλεί η τελική αντιπρόταση στη Δημόσια Τηλεόραση, ως συνέχεια των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, αυτή προβλέπει 3,2 εκατ. ευρώ καθαρά (η πρόταση της ΕΡΤ είναι 3,1 εκατ. μικτά) και το μπόνους του 1,2 εκατ. ευρώ να αποφασίσει η λίγκα πώς θα μοιραστεί. Θα προτείνει, επίσης, η SL2 έξτρα μπόνους για τις 2 πρώτες θέσεις, η ΕΡΤ να καλύπτει έως 5 αγώνες την αγωνιστική και όσα ματς δεν καλύπτονται να υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής κάλυψης από τις ΠΑΕ.

Βάσει του προσχεδίου, μία ΠΑΕ της κατηγορίας μπορεί να έχει έσοδα από το τηλεοπτικό από 140 έως 190 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα (15.15) η αντιπροσωπεία της Super League 2 συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αυτός συμφώνησε ότι η προσφορά της ΕΡΤ δεν είναι αυτή που δικαιούται η κατηγορία (3,1 εκατ. για τις 32 ΠΑΕ και 1,2 ως μπόνους ανάλογα με τη βαθμολογική θέση). Ο Αυγενάκης, μάλιστα, φέρεται να επικοινώνησε με τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να μεσολαβήσει για βελτιωμένη πρόταση.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .
2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep