Χωρίς πλέι οφ - πλέι άουτ

Ποια στοιχηματική εταιρεία θα προστεθεί στο όνομα του νέου πρωταθλήματος. Οκτώ εισιτήρια υποβιβασμού.

Το FL News πρώτο σας ενημέρωσε σχετικά με την ομόφωνη απόφαση που πήρε το ΔΣ της Super League 2, ώστε να προστεθεί (εάν πληροί τις προϋποθέσεις) στις ομάδες του πρωταθλήματος ο Ασπρόπυργος. Παράλληλα η Ρόδος απέστειλε έγγραφο - απόφαση του Διοικητικού Εφετείου με την οποία διατάσσεται η συμμετοχή της. Εάν, λοιπόν, οι συμμετέχοντες αυξηθούν σε 32, τότε στον βορρά θα μετακομίσει ένας εκ των Καραϊσκάκη, Ολυμπιακού Βόλου (δείτε ΕΔΩ τους ομίλους).

Πλέι οφ και πλέι άουτ δεν θα υπάρχουν. Οι τέσσερις τελευταίοι κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν και οι δύο πρωταθλητές θα παίξουν μεταξύ τους μπαράζ. Ο νικητής ανεβαίνει, ο χαμένος παίζει μπαράζ με τον 13ο της SL1.

Στα τηλεοπτικά, στις 17.00 θα γίνει τηλεδιάσκεψη με την ΕΡΤ. Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να επιδιωχθεί συμφωνία με τα περσινά οικονομικά δεδομένα (250 χιλιάδες η κάθε ομάδα)... Στο όνομα του πρωταθλήματος θα προστεθεί η στοιχηματική «Betsson» (υπάρχει συμφωνία για 1+1 χρόνο), ενώ η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη (28/09, 20.00) στο γκολφ της Γλυφάδας.

Οι ομάδες Β κατέθεσαν αίτημα για κλειδάριθμο, ώστε να μη συμπίπτουν οι αγώνες τους τις ίδιες ημέρες με τις ομάδες Α, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ πρότεινε (λόγω των υποχρεώσεων πολλών ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες στις 10 Οκτωβρίου) να γίνει... ορισμός ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, ώστε να αναβληθεί. 

Last modified onΤρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep