Σέντρα τον Οκτώβριο

Η Super League 2 θα μάθει ως τις 17 Σεπτεμβρίου πόσοι και ποιοι θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Νέοι αντιπρόεδροι Σταμούλης, Μπίκας.

Η εκλογή των νέων αντιπροέδρων, Μπάμπη Σταμούλη (Απόλλων Πόντου), Αχιλλέα Μπίκα (Βέροια) με ψήφους 23-3-1 ήταν μία από τις ειδήσεις που προέκυψαν από τη ΓΣ και το ΔΣ της Super League 2 που έγινε την Παρασκευή (10/09) σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η διοργανώτρια, άλλωστε, δεν μπορούσε να αποφασίσει ούτε για την προκήρυξη, ούτε για ημερομηνία κλήρωσης, καθώς η ΕΕΑ έχει ζητήσει προθεσμία ελέγχου (όχι του Πόθεν Έσχες!) ως και τις 17 Σεπτεμβρίου.

Μοιραία, λοιπόν, οι εξελίξεις μετατίθενται από τις 20 Σεπτεμβρίου και έπειτα. Τότε θα αποφασιστεί η ημερομηνία κλήρωσης, θα γίνει γνωστό πόσοι θα υποβιβαστούν και ο τρόπος διεξαγωγής πλέι οφ, πλέι άουτ. Αυτό σημαίνει ότι στην... καλύτερη το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 9-10 Οκτωβρίου.

Στη ΓΣ και το ΔΣ έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των Β ομάδων. Δηλαδή οι Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Αλεξίου (ΑΕΚ), Καραπαπάς (Ολυμπιακός). Απουσίαζαν οι Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, ΟΦΙ και οι μη έχοντες νομιμοποιητικά, Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Τρίγλια.

Οι εκπρόσωποι των Β ΠΑΕ παραδέχτηκαν το άδικο της απόφασης για άνοδο 1+1 ομάδων, κάτι που υποβαθμίζει πλήρως την κατηγορία. Μία κατηγορία, η οποία ακόμα και με νέο σήμα δεν αποχωρίζεται τις παθογένειες του παρελθόντος. Δεδομένα, πάντως, θα υπάρξουν αντιδράσεις και αυτές θα αποτυπωθούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα σταλεί στην ΕΠΟ.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Super League 2 όπου λήφθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:

Εναρμονίστηκε το καταστατικό με τον Ν 4809/21 και τροποποιήθηκε στα άρθρα 1-22. Μετά το πέρας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, προκρίθηκε η προσφορά της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη.

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον ορισμό της ημερομηνίας κλήρωσης, τουλάχιστον έως την Παρασκευή 17/9/2021 οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων για όλες τις ομάδες.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, όπου μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν με τριετή θητεία: Α Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Σταμούλης, Β Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Μπίκας».

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep