Ηλιούπολη: «Πανστρατιά...»

Οι Κυανέρυθροι δεν δίνουν εισιτήρια στους οπαδούς της Athens Kallithea.

Η Ηλιούπολη υποδέχεται την Κυριακή (04/06, 17.00 ERTSPORTS) την Athens Kallithea και μέσω social media έκανε λόγο για... πανστρατιά, ζητώντας τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι εισιτήρια στους φιλοξενούμενους δεν θα δοθούν. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει πως για το εντός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023, θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στην κύρια είσοδο του γηπέδου αποκλειστικά για τους φιλάθλους της Ηλιούπολης.

Η απόφαση μη-χορήγησης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, ελήφθη με βάση την υπουργική απόφαση του τέως υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών και την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Τέλος, για τους μαθητές των σχολείων της Ηλιούπολης, θα υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου, μέχρις εξαντλήσεως τους, και θα διατίθενται αποκλειστικά σε άτομα κάτω των 17 ετών, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας».

Last modified onΣάββατο, 03 Ιούνιος 2023 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep