«Η ΑΕΛ δεν πωλείται, ούτε αγοράζεται»

Ο Αχιλλέας Νταβέλης απάντησε στον Αλέξη Κούγια και στη δήλωση του δεύτερου περί οφειλών εδώ και τέσσερις μήνες.

Η παρουσία του Αλέξη Κούγια στο AEL FC Arena προκάλεσε ντόμινο ανακοινώσεων μεταξύ του πρώην ιδιοκτήτη και του Αχιλλέα Νταβέλη. Μάλιστα, ο Κούγιας απαντώντας στην ανακοίνωση του μεγαλομετόχου, έκανε λόγο για οφειλές 300 χιλιάδων και δήλωσε έτοιμος να αγοράσει και πάλι μετοχές της ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας δήλωσε στην «Ελευθερία»:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αντί αυτής της εντελώς ανοήτου ανακοίνωσης καλά θα κάνει να μου πληρώσει τα περίπου 300.000 ευρώ που μου οφείλει, αφού η τελευταία καταβολή προς εμένα, ακόμα και χρημάτων τα οποία εισέπραξε για λογαριασμό μου, καθυστερούν εδώ και τέσσερις μήνες. Δυστυχώς ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος.

Από δικά του λεφτά ο συμπαθέστατος Αχιλλέας Νταβέλης έχει καταβάλει σε μένα πέντε μήνες 32.000 ευρώ, παρακρατεί αυτή τη στιγμή 100.000 ευρώ που εισέπραξε για λογαριασμό μου και φυσικά έχει καταβάλει για υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε, οι οποίες δεν υπολογίστηκαν στο τίμημα, το ποσό των 600.000 ευρώ. Γιατί πληροφορήθηκα από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λαμπρογεώργο να ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλει τρία εκατομμύρια ευρώ. Εγώ είμαι έτοιμος ακόμα και σήμερα να αγοράσω πάλι τις μετοχές καταβάλλοντας σ’ αυτόν όσα χρήματα έχει καταβάλει μέχρι σήμερα για την ΑΕΛ σε 44 δόσεις, όπως εγώ του πούλησα τις μετοχές μου»

Ο Νταβέλης απάντησε ότι η ΑΕΛ δεν πωλείται. Υποστήριξε ότι συνειδητά πληρώνει χρέη εκατομμυρίων και τόνισε:

«Η οικογένεια Νταβέλη παρά τα αποδεδειγμένα χρέη των εκατομμυρίων ευρώ που συνειδητά πλήρωσε και θα συνεχίσει να πληρώνει, για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλώνει υπεύθυνα ότι περίπτωση πώλησης της ΑΕΛ δεν υφίσταται όσο ο ήλιος ανατέλλει στην Ανατολή και δύει στη Δύση.

Μόνο μία περίπτωση μπορεί να υπάρξει: να προσφέρουν οι νυν μέτοχοι αφιλοκερδώς τις μετοχές τους στη λαϊκή βάση της πόλης που λέγεται Λάρισα!
Και επειδή φαίνεται, ότι αυτή η σκέψη μας είναι που αρχίζει και προκαλεί σε κάποιους τρόμο, ας συνειδητοποιήσουν ότι από αυτό που φοβούνται δεν θα γλυτώσουν!

Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι: η ΑΕΛ ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται!
Για την οικογένεια Νταβέλη οι μετοχές της ομάδας δεν είναι εμπορεύσιμο είδος.

Η ΑΕΛ από τις 28/6/2022 ανήκει ξανά στο λαό της!».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάρτιος 2023 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep