Νταβέλης: «Απροειδοποίητα ο Κούγιας»

Ο Αχιλλέας Νταβέλης δήλωσε ότι η απροειδοποίητη παρουσία Κούγια στο AEL FC Arena δημιούργησε αμηχανία και αδυναμία κατευνασμού των αντιδράσεων.

Σε δήλωσή του ο Αχιλλέας Νταβέλης αναφέρθηκε στην παρουσία του Αλέξη Κούγια στο παιχνίδι Ηρακλής Λάρισας - ΑΕΛ. Καταδίκασε τα υβριστικά συνθήματα, αλλά τόνισε ότι: «Εφόσον όμως ο ίδιος επέλεξε με αυτό το τρόπο να δηλώσει την έντονη παρουσία του στο τοπικό φίλαθλο κοινό, είμαστε βέβαιοι ότι έχει και το θάρρος να αναλάβει τις πιθανές αρνητικές συνέπειες μιάς τέτοιας πρωτοβουλίας». Αναλυτικά:

«Είναι θλιβερό σε ένα απόγευμα γιορτής για το τοπικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, ξαφνικά να ακούς το γήπεδο να σείεται από αποδοκιμασίες και βωμολοχίες κατά του τέως Προέδρου της ομάδας μας, απλώς και μόνο επειδή εμφανίστηκε! Είναι ακόμη πιο θλιβερό οι αποδοκιμασίες αυτές να επεκτείνονται σε πρόσωπα της οικογένειάς του. Είμαστε δε εκείνοι που ζητήσαμε από τη πρώτη μέρα ανάληψης της ευθύνης μας, να μην παρασυρθεί το κατά ομολογία υποδειγματικό φίλαθλο κοινό μας, σε εκδηλώσεις που δεν συνάδουν με την ιστορία και το μεγαλείο της ΑΕΛ.

Πάραυτα η παρουσία του ίδιου του κ. Κούγια χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, σε μία ημέρα που η ΑΕΛ ήταν φιλοξενούμενη του Ηρακλή, όχι μόνο δεν βοήθησε στη διαχείριση του όλου ζητήματος, αλλά δημιούργησε μεγάλη αμηχανία και αδυναμία στον κατευνασμό του πλήθους. Εφόσον όμως ο ίδιος επέλεξε με αυτό το τρόπο να δηλώσει την έντονη παρουσία του στο τοπικό φίλαθλο κοινό, είμαστε βέβαιοι ότι έχει και το θάρρος να αναλάβει τις πιθανές αρνητικές συνέπειες μιάς τέτοιας πρωτοβουλίας.

Η ΑΕΛ σε κάθε περίπτωση παραμένει πίστη στις αρχές της και “αθεράπευτα” φιλόξενη όπως και η πόλη της Λάρισας. Εάν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας με ή χωρίς θεσμικό ρόλο, χρειάζεται ιδιαίτερη βοήθεια στη διαχείριση της παρουσίας του εντός του γηπέδου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να το κάνουμε, αρκεί να το γνωρίζουμε! Άστοχοι σχολιασμοί περί απροθυμίας μας να αποτρέψουμε τα δυσμενή, είναι εκτός τόπου και αποπνέουν κακοήθεια.

Ο φιλοξενούμενος δέχεται την ευγενική φιλοξενία του οικοδεσπότη, υπενθυμίζοντας ξανά σε τυχόν ανοήμονες ότι η ΑΕΛ εχτές ήταν φιλοξενούμενη! Θεωρούμε το περιστατικό λήξαν και ευχόμαστε στον τέως Πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Κούγια υγεία και κάθε επιτυχία στα εκτός Λαρίσης καθήκοντα του».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2023 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep