Βέροια: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Η ομάδα της Ημαθίας χαρακτήρισε «ανίκανους» τους διαιτητές του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας.

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας εξέφρασε η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας έχασε με ανατροπή στο AEL FC Arena και σύμφωνα με την ΠΑΕ υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την αγανάκτησή της για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας, στο AEL FC ARENA. Ο διαιτητής Μπούμπας και οι βοηθοί του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, καθώς έδωσαν ένα αυστηρό πέναλτι στους γηπεδούχους, δεν είδαν χέρι και επιθετικό φάουλ στην φάση του δεύτερου γκολ του Ηρακλή Λάρισας, ενώ γενικά με τις υποδείξεις τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αδίκησαν την ομάδα μας και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, θα πρέπει να αλλάξουμε γνώμη για την ελληνική διαιτησία, την οποία εκτιμούσαμε και ότι σφύριγμα ήταν εις βάρος μας το θεωρούσαμε ανθρώπινο λάθος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τόσο «ανίκανοι» διαιτητές όπως ο σημερινός και επειδή οι καιροί είναι «πονηροί» θα κοιτάξουμε να προφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας. Το οφείλουμε στην ιστορία της και στους φιλάθλους μας».

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2023 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.