«Αυταρχισμός του υφυπουργείου»

Μονόδρομος η επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος σύμφωνα με την Επισκοπή.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Επισκοπή με αφορμή την απόφαση για επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος και στάθηκε στον αυταρχισμό του υφυπουργείου, αναφέροντας:

«Με απόλυτη ικανοποίηση διαπιστώσαμε με το πέρας του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη (2/2) στο οποίο δώσαμε το “παρών” να συντάσσονται όλες οι ΠΑΕ (και αυτές των ομάδων Β’ (ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ Β’) υπέρ του νόμιμου δικαιώματος να μας αποδοθεί το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ, κατ΄εφαρμογήν της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2021, ποσό το οποίο είχε προϋπολογιστεί και το οποίο είναι απαραίτητο για τη βιωσιμότητα των σωματείων μας.

Ως ΠΑΕ Επισκοπή είμαστε αποφασισμένοι μαζί με όλα τα υπόλοιπα σωματεία-μέλη της SL2 να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας απέναντι στον αυταρχισμό του υφυπουργείου να διανείμει το ποσό σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα είχε υποσχεθεί πριν από λίγους μήνες. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε την απ’ αορίστω διακοπή του πρωταθλήματός μας. Ξέρουμε ότι αυτό επιβαρύνει τα οικονομικά μας ακόμη περισσότερο ενώ επηρεάζει κάθετα και το αγωνιστική εικόνα όλων μας. Δεν υπάρχει όμως άλλη οδός…».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2023 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep