Θέλει επανορισμό η Επισκοπή

Το παράπονο της Athens Kallithea για την ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Κρήτη.

Η ανάκληση των δελτίων της Επισκοπής είχε ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να τους χάνει, εκτός συγκολινιστού απροόπτου, στα χαρτιά. Την Τρίτη (31/01) εκδικάστηκε η υπόθεση του αγώνα με την Athens Kallithea (07/01), με τους Κρητικούς να ζητούν τον επανορισμό του για λόγους ανωτέρας βίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η νομικός της Επισκοπής, Δόξα Τσαγκαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Στις 2 Ιανουαρίου λάβαμε κλήση σε απολογία, ώστε στις 4/1 να βρεθούμε ενώπιον της Ε.Ι.Π. για μία οφειλή προς την ΕΠΟ. Λόγω της ημέρας ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε κάποιον και εν τέλει επικοινωνήσαμε στις 3/1 με τη νομική υπηρεσία για να κάνουμε εκχώρηση από τα τηλεοπτικά. Ενώ αρχικά υπήρχε θετική εισήγηση, την ημέρα της εκδίκασης ενημερωθήκαμε ότι έπρεπε να πληρώσουμε 60 χιλιάδες ευρώ.

Το ποσό ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί σε μια μέρα και απέμενε μόνο η 5η Ιανουαρίου, γιατί στις 6 Ιανουαρίου ήταν αργία. Προσπαθήσαμε να πληρώσουμε στις 5 Ιανουαρίου και μια μέρα μετά στείλαμε ενημερωτικό στο αγωνιστικό τμήμα ότι δεν ήταν εφικτή η πληρωμή. Πληρώσαμε εν τέλει στις 9 Ιανουαρίου και με νέα προσφυγή επανεκδόθηκαν τα δελτία. Υπήρξε ανωτέρα βία. Πλέον η βλάβη έχει αποκατασταθεί και ζητάμε τον επανορισμό του αγώνα».

«Υπαιτιότητα της Επισκοπής»

Ο δικηγόρος της Athens Kallithea, Αργύρης Λίβας επεσήμανε ότι η Επισκοπή δεν τήρησε τον διακανονισμό με υπαιτιότητά της και είπε:

«Έσφαλε η ΕΠΟ που δεν ενήργησε πιο γρήγορα. Η Επισκοπή γνώριζε για την οφειλή και δεν πλήρωσε. Δεν προβλέπεται ενημέρωσή της. Μιλάμε για τον δεύτερο αγώνα που δεν διεξήχθη. Κλήθηκε νόμιμα στην Ε.Ι.Π., ενώ απορρίφθηκε και η έφεση της ΠΑΕ στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της πρωτόδικης απόφασης. Η επανέκδοση των δελτίων έγινε στις 9/01. Την ημέρα του αγώνα η Επισκοπή δεν κατέβηκε, γιατί δεν είχε δελτία».

Ο Λίβας εξέφρασε παράλληλα το παράπονο για την ταλαιπωρία της αθηναϊκής ομάδας και επεσήμανε ότι η Επισκοπή έπρεπε να ζητήσει νωρίτερα την ακύρωση του αγώνα με υπαιτιότητά της. «Όταν ενημερωθήκαμε, πετούσαμε ήδη», είπε και ζήτησε από τον αθλητικό δικαστή την άμεση έκδοση απόφασης, γιατί: «Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες βλέπουν ότι στη Super League εκδίδονται αποφάσεις την ίδια ημέρα...».

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για υπομνήματα ως την Πέμπτη (02/02).

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep