«Δεν αρέσει το καλό κλίμα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή, αλλά δεν διέψευσε τις διαρροές περί προτάσεων.

Το καλό κλίμα στην Παναχαϊκή προσπαθούν να διαταράξουν κάποιοι, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο προπονητής των Αχαιών δεν διέψευσε τις διαρροές περί προτάσεων και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, παρότι μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά δήλωσε την παραίτησή του. Η ΠΑΕ φιλοξένησε δήλωσή του και ανέφερε:

«Σε συνέχεια των χθεσινών πληροφοριών που διέρρευσαν στον Τύπο, ο προπονητής της ομάδας θέλησε να κάνει δηλώσεις και να τοποθετηθεί, στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχτεί δυο προτάσεις ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες μάλιστα και απέρριψε, χωρίς να ενημερώσει όμως την ΠΑΕ.

Ακολουθεί δήλωση του προπονητή:

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Διακρίνω το τελευταίο χρονικό διάστημα την τάση μιας μερίδας του κοινού να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Παναχαϊκής και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, αγωνιστικά και όχι μόνο, μη δίνοντας την πρέπουσα προσοχή στην καλή πορεία και δράση μας. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκτός Πατρών και στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ Β.

Εκεί μάλιστα παραβρέθηκε και ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ. Πέτρος Σταθάκης αγκαλιαστήκαμε και ασπαστήκαμε, κάτι που έγινε και στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά μάλλον δεν αρέσει σε κάποιους… Σαν προπονητής θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι με εμένα. Έχω 1,5 χρόνο ακόμη κλειστό συμβόλαιο το οποίο θα προσπαθήσω να εξαντλήσω μέχρι τέλους. Αυτό φαίνεται άλλωστε και μέσα από τη δουλειά μου και εκεί που πρέπει. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι ψέμα».

Υ.Γ. Το μυαλό μου είναι πώς θα ετοιμάσω όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα μου ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού με τον Ηρόδοτο».

Η διάψευση της ΠΑΕ τη Δευτέρα (23/01):

«Έπειτα από ψευδή δημοσιεύματα και πληροφορίες που δεν έχουν βάση, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει οτι ο προπονητής της ομάδας, έκανε γνωστό στη Διοίκηση οτι είχε δυο προτάσεις ανταγωνιστικών ομάδων της Super League 2, τις οποίες μάλιστα και απέρριψε. Η ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία γνώση και ενημέρωση για πρόταση από άλλη ομάδα στον προπονητή.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά,το Σάββατο(14/01), ο προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Την Δευτέρα(16/01) ενημέρωσε στα αποδυτήρια οτι έχει παραιτηθεί αλλά αμέσως μετά την προπόνηση ανακάλεσε στα στελέχη της ΠΑΕ, πριν προλάβει να ενημερωθεί ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ.Πέτρος Σταθάκης και έκτοτε δεν υπήρξε καμία περαιτέρω συζήτηση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ξεκαθαρίζει οτι δεν πρόκειται να «κόψει» το μέλλον και την πρόοδο σε κανένα από τα μέλη που ανήκουν στην οικογένειά της, αρκεί όλοι να φέρονται σαν μέλη αυτής της οικογένειας».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep