Logo
Print this page

«Ιστορική μέρα για την Προοδευτική»

Ο Γιάννης Μάγγος αφιέρωσε τη νίκη (1-0) απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ στους οπαδούς των Βυσσινί.

Την πρώτη της νίκη σε επίπεδο Β' Εθνικής έπειτα από 15,5 χρόνια πανηγύρισε η Προοδευτική την Τετάρτη (23/11) και ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος την αφιέρωσε στους οπαδούς. Υπογράμμισε, πάντως, ότι οι Βυσσινί πρέπει να γίνουν πιο κυνικοί και να τελειώνουν τις φάσεις. Αναλυτικά όσα είπε μετά την επικράτηση (1-0) στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας:

«Πρόκειται για μία ιστορική μέρα, καθώς μετά από 15 χρόνια η Προοδευτική επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες, κατακτώντας την πρώτη της νίκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμεος, γιατί με τη νίκη μας αυτή δώσαμε χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι περίμεναν αυτή τη στιγμή με μεγάλη ανυπομονησία! Επικρατήσαμε εκτός έδρας απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε ίδιους στόχους.

Θα πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στις φάσεις που δημιουργούμε για γκολ, ώστε να τελειώνουμε τον αγώνα πιο γρήγορα και να μην αφήνουμε τους αντιπάλους νας ελπίζουν, όπως έγινε με τον ΠΑΟ Ρουφ. Μετά το 70’ η ομάδα μου οπισθοχώρησε θέλοντας να κρατήσουμε το σκορ και δίνοντας χώρο και μέτρα στο γήπεδο στον αντίπαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεμα να μας δημιουργήσουν φάσεις στην περιοχή μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύτιμη νίκη μας!

Θέλω να σταθώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 400-500 ηρωικούς φιλάθλους που ήρθαν σε εκτός έδρας αγώνα να μας βοηθήσουν με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους παρόλο που ήταν καθημερινή και με πολύ βροχή! Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε τη νίκη».

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 14:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr