Logo
Print this page

Επίσημη η πρόσληψη Δερμιτζάκη

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία.

Το ρεπορτάζ που ήθελε τον Παύλο Δερμιτζάκη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού επιβεβαιώθηκε. Ο 53χρονος ανακοινώθηκε από τα Λιοντάρια το απόγευμα της Τρίτης (22/11) διαδεχόμενος τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η παρουσίασή του προγραμματίστηκε να γίνει την προσεχή εβδομάδα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1969 στην Καβάλα. Πραγματοποίησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε Καβάλα, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό, Καλαμάτα, Εργοτέλη, Ρεθυμνιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ατρόμητο.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Εργοτέλη το 2001 και από τότε έχει καθίσει στον πάγκο των Ατσαλένιου, Διαγόρα, Πανθρακικού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Καβάλας και Βέροιας, μετρώντας περισσότερους από 400 αγώνες σε επαγγελματικές κατηγορίες και πολλές επιτυχίες.

Τα δύο τελευταία χρόνια οδήγησε τη Βέροια σε ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στον βόρειο όμιλο της Super League 2 και παράλληλα πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της κατηγορίας. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Τάσος Καζίας θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή του Πανσερραϊκού στα Μ.Μ.Ε, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 11:00, στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού γηπέδου Σερρών».

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 19:23
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr