«Ασυνεπής ο Ηρόδοτος»

Ερήμην της ΠΑΕ Ηρόδοτος συζητήθηκαν έξι προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών των Κυανόλευκων.

Στις 29 Αυγούστου η ΠΑΕ Ηρόδοτος ζητούσε - και πετύχαινε - αναβολή εκδίκασης μισής ντουζίνας προσφυγών με το πρόσχημα ότι οι ΠΑΕ θα έπαιρναν άμεσα το μπόνους κατάταξης της ΕΡΤ. Τη Δευτέρα (26/09), ωστόσο, οι Κρητικοί δεν είχαν ούτε δικηγόρο να τους εκπροσωπήσει. Το FL News παρακολούθησε τη συζήτηση των έξι υποθέσεων στην ΠΕΕΟΔ και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Παναγιώτης Αρναούτογλου
Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης ανέφερε ότι «Η ΠΑΕ δεν ήταν συνεπής ως προς το συμβόλαιο και το ιδιωτικό συμφωνητικό» και μίλησε για οφειλές 16.181 ευρώ. Οι 3.000 οφορούν σε μπόνους επίτευξης στόχων, οι 10.000 ευρώ σε υπόλοιπο δόσεων και τα υπόλοιπα σε μισθούς, δώρα και επιδόματα.

Ντανιέλε Αρκιλέσι
Τον Ιταλό εκπροσώπησε ο νομικός, Μανώλης Αλαφραγκής. Όπως είπε, ο Αρκιλέσι είχε βασικό μισθό 726 ευρώ και ιδιωτικό συμφωνητικό 9.000 ευρώ. Οι οφειλόμενοι μισθοί αφορούν υπόλοιπο Ιανουαρίου, Φεβρουάριο ως και Ιούνιο, οι οφειλόμενες δόσεις είναι από τον Απρίλιο, το μπόνους 2.000 ευρώ και το συνολικό χρέος 6.998 ευρώ.

Χάρης Ποζατζίδης
Ο Καλούδης επεσήμανε ότι και σ' αυτόν τον ποδοσφαιριστή η ΠΑΕ ήταν ασυνεπής. Του οφείλονται μισθοί, δώρα, επιδόματα (3.446 ευρώ μικτά), ενοίκια 1.200 ευρώ και υπόλοιπο δόσεων 6.000 ευρώ καθαρά.

Σιντικί Αμπουμπακάρι
Οι οφειλές προς τον Αφρικανό ανέρχονται σε 3.373 ευρώ όπως είπε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης. Πριν τη συζήτηση, μάλιστα, ο ίδιος παρέδωσε στην επιτροπή δήλωση του Λεωνίδα Λεουτσάκου που διέψευδε τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ, η οποία στην προσπάθειά της να πάρει αναβολή είχε κάνει λόγο για άμεση εκταμίευση χρημάτων από την ΕΡΤ. «Δύο φορές πήρε από 300 ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων...

Γιώργος Αποστολίδης
Ο Καλούδης έκανε λόγο για οφειλές 10.042 ευρώ και είπε ότι η ΠΑΕ ήταν ασυνεπής ως προς τις παροχές του ενοικίου, την καταβολή μισθών και την τήρηση του ιδιωτικού συμφωνητικού (11.000 ευρώ σε 10 δόσεις).

Χρήστος Νόνης
Στον Νόνη οφείλονται, όπως είπε ο Καλούδης 8.119 ευρώ. «Από τις 20/01/22 έλαβε μόνο 400 ευρώ», ανέφερε και τόνισε ότι δεν έχει καταβληθεί και μπόνους παραμονής 1.000 ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep