Στράτος: «Θα μάθω γρήγορα»

Τι δήλωσε ο νέος προπονητής του Ηροδότου, Θωμάς Στράτος.

Στο τιμόνι του Ηροδότου βρίσκεται από την Τρίτη (27/09) ο Θωμάς Στράτος, ο οποίος διαδέχτηκε τον Στάθη Σταθόπουλο. Ο 55χρονος δήλωσε ότι δεν ξέρει πολλά για τη Super League 2, αλλά θα μάθει γρήγορα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ και έχω την ευκαιρία να δω τα παιδιά τέσσερις, πέντε εβδομάδες και να τα φτιάξω για το πρωτάθλημα. Είμαι καινούριος τώρα εδώ στη Β' Εθνική, ξέρω τη Γερμανία καλύτερα, αλλά θα τα μάθω γρήγορα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής μαθαίνεις γρήγορα. Στόχος είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ήθελα να κερδίσω κάθε παιχνίδι. Δεν θα γίνει αυτό, αλλά θα το δοκιμάσουμε. Έχω δει αγώνες και στη Β' και στη Γ' Εθνική. Θα κοιτάξουμε να έχουμε πάντα την μπάλα. Οι άλλοι θα τρέχουν και εμείς θα δοκιμάσουμε να είμαστε πάντα καλύτεροι από τους άλλους. Αν θα νικήσουμε, θα δούμε».

Ο Στράτος έχει διατελέσει συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα και την Αλ Αΐν, ενώ τη σεζόν 2016-17 ήταν βοηθός στον Ηρακλή. Ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί σε Φορτούνα Κολωνίας, BFC Dynamo, Γιάν Ρέγκενσμπουργκ, Βίντενμπρικ, Χάμερ, Γκίντερλος.

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep