Αυλαία με νίκη η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί επικράτησαν 1-0 του Αιολικού στο Καρπενήσι. Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΛ συνδυάστηκε με επικράτηση. Οι Βυσσινί αντιμετώπισαν τον Αιολικό και νίκησαν 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 72' με εκτέλεση φάουλ. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε:

«Σκοπός ήταν να παίξουν όλοι. Προσπαθήσαμε σιγά σιγά να χτίσουμε την τακτική μας. Είτε φιλικά, είτε επίσημα σκοπός είναι να φέρνουμε νίκες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Λάθη έγιναν, αλλά κρατάω τη σοβαρότητα. Μέσα από τα λάθη θα γίνουμε πιο δυνατοί για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα. Τα πόδια στα φιλικά δεν ακούν ακόμα όπως θέλουμε. Πιστεύω πως θα έρθουν ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος έκανε το αδύνατο δυνατό για να πάρουμε παίκτες. Δεν μπορούμε να πάρουμε ελεύθερα ηλικιακά παίκτες.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (30' Σουλούκος), Γαρουφαλιάς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μαϊδανός (30' Κοσουνού), Μιλτιάδης, Πλέγας, Καλουτσικίδης, Ραμίρεζ, Μαυριάς, Όγκμποε (30' Τσουμάνης). Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αντωνόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Νινίκας, Γλυνός, Νίνο, Κούστα, Κούκος, Ζησούλης.

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2022 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep