Επίσημο του Παναγιωτούδη

Στον Μακεδονικό υπέγραψε ο 27χρονος πρώην μέσος των Χανίων.

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Κώστα Παναγιωτούδη που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Παναγιωτούδη! Ο 28χρονος (3/12/1994) κεντρικός μέσος διανύει το κορυφαίο και πιο δημιουργικό διάστημα της καριέρας του, προερχόμενος από μια τετραετία γεμάτη συμμετοχές (91) στην Betsson Super League 2!

Η καριέρα του γεννημένου στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης ποδοσφαιριστή ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ, όταν ο προπονητής Λάζλο Μπόλονι τού χάρισε σε ηλικία 17 ετών την πρώτη συμμετοχή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (μάλιστα σκόραρε στην αμέσως επόμενη, που ήταν και το ντεμπούτο του ως βασικός). Ένα χρόνο μετά, το χειμώνα του 2013, ο Παναγιωτούδης παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο για ενάμιση χρόνο (όπου πήρε και τις πρώτες σταθερές συμμετοχές σε επίπεδο Super League), ενώ έπειτα ακολούθησαν εξάμηνοι δανεισμοί σε Βέροια και Απόλλων Πόντου (στην τότε Football League, δεύτερη κατηγορία).

Τη σεζόν 2015/16 φόρεσε ως δανεικός στη Γ Εθνική τη φανέλα της ΑΠΕ Λαγκαδά, από την οποία αποκτήθηκε το επόμενο καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του στον 1ο όμιλο έστρεψαν στο πρόσωπο του τα βλέμματα των ανθρώπων της Δόξας Δράμας, που συμμετείχε στον ίδιο όμιλο. Με τους «Μαυραετούς», στους οποίους μετακόμισε τον χειμώνα, κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και την άνοδο στην τότε Football League (δεύτερη κατηγορία).

Την επόμενη σεζόν, η Δόξα τον παραχώρησε υπό μορφή δανεισμού στον Ηρακλή (Γ Εθνική) και εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι του με τον Μακεδονικό, στον 2ο όμιλο. Με τον «Γηραιό» κατέκτησε ξανά άνοδο, αλλά και συμβόλαιο στο Καυτατζόγλειο για τη σεζόν 2018/19, έχοντας κερδίσει ρόλο βασικού γραναζιού στοους «κυανολεύκους». Στο τέλος της χρονιάς, και μετά την αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και την προσθήκη της Super League 2, ο Ηρακλής μπορεί να «κατέβηκε» μια κατηγορία, όμως ο Κώστας Παναγιωτούδης παρέμεινε σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας, υπογράφοντας στα Χανιά. Στον κρητικό σύλλογο ο 27χρονος μέσος πέρασε την τελευταία τριετία, συνεχίζοντας με πρωταγωνιστικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια (67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις).

Πλέον, έφτασε η ώρα του επαναπατρισμού του, με τον Μακεδονικό να προσθέτει έναν μαέστρο του άξονα στο ρόστερ του ενόψει της μεγάλης πρόκλησης της συμμετοχής στην Betsson Super League 2! Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στη μεγάλη πράσινη οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα του Μακεδονικού!».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep