Logo
Print this page

Ανανέωσε ο Γουναρίδης

Ο Στέφανος Γουναρίδης θα βρίσκεται στο ρόστερ του Μακεδονικού στη Super League 2.

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας, Στέφανος Γουναρίδης παραμένει στο έμψυχο δυναμικό. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη. Εκτός από μια θέση ανάμεσα στα πιο έμπειρα μέλη του περυσινού ρόστερ, ο 32χρονος τερματοφύλακας αναδείχθηκε μέσα από τις εμφανίσεις του και σε έναν από τους καθοριστικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και της ανόδου στην Betsson Super League 2!

Τα χέρια του Γουναρίδη «έμαθαν» να προσφέρουν ασφάλεια κατά τα περάσματα του υψηλόσωμου (191 εκατοστά) αθλητή από επαγγελματικές ομάδες, τόσο στην Super League, όσο και σε Β και Γ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα, στο βιογραφικό του Στέφαβου βρίσκει κανείς καταχωρίσεις από τις θητείες του σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα (δύο θητείες), Καβάλα, ΟΦΗ (SL), Άρη (SL), ΑΟ Επισκοπής Ρεθύμνου, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πιερικό (πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και άνοδος) και Πανσερραϊκό (Football League). Στον Μακεδονικό υπέγραψε το περυσινό καλοκαίρι, δουλεύοντας κατά τη διάρκεια της σεζόν με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νούλη Σιαμίδη και εξασφαλίζοντας για τον Γιώργο Αμανατίδη και τους συνεργάτες του… ηρεμία αναφορικά με τα μετόπισθεν.

Ο σύλλογος συγχαίρει τον Στέφανο για την υπογραφή ενός ακόμη επαγγελματικού συμβολαίου στην καριέρα του – του πρώτου με τα «πράσινα» – και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη σεζόν σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο!».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 12:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr