«Ίδιοι υψηλοί στόχοι» (pics)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση με πολλά νέα πρόσωπα και τον πήχη εκεί που βρισκόταν πέρυσι.

Στο γήπεδο μπήκε την Πέμπτη (04/08) η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπαδημητρίου ευχήθηκε υγεία και να επιτευχθούν οι ίδιοι υψηλοί στόχοι. Δίπλα στην ΑΣΑ ήταν και οι οπαδοί, οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν ότι και φέτος θα είναι στο πλευρό των Κιτρινόμαυρων.

Ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστώ τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που σε ένα θολό τοπίο αποφάσισε να κρατήσει ζωντανή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια για την ανασυγκρότηση και καταξίωση της ομάδας. Εκφράζω τον προβληματισμό μου, που σε λίγο θα γίνει αντίδραση, για το ότι αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που ήταν στην Αναγέννηση και έφυγαν. Καλή επιτυχία. Συνέβαλαν σε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Τα παιδιά που έμειναν θα είναι η βάση και η εγγύηση μ' αυτούς που θα έρθουν και ήρθαν για να κάνουμε ξανά την Αναγέννηση ανταγωνιστική. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον γεννημένο νικητή, Παύλο Μυροφορίδη και να του πω ότι στη μάχη της ζωής του όλοι εμείς είμαστε μαζί του. Και είμαστε πολλοί. Να δώσω μια ευχή για καλή αρχή, αλλά είναι πραγματικά παράδοξο ότι αυτή η αρχή δεν έχει ακόμα οριστεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό».

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλο:

«Θα μιλήσω μόνο για εμάς. Η δική μας ομάδα θα πραγωνιστήσει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπαδημητρίου ανέφερε:

«Είχαμε οργανωθεί πριν τις νέες εξελίξεις, γιατί θεωρώ ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στη Super League 2. Πιστεύω ότι με τις συνθήκες που επικρατούν είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει. Πολλές ομάδες έχουν οργανωθεί πολύ πιο νωρίς, όπως εμείς είχαμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας.

Προσωπικά θα στηρίξω την ομάδα μου. Θα μετέχω όπως και όλοι σε ό,τι μας αναλογεί και ό,τι πρέπει να πάρουμε από τα έσοδα. Όλοι οι παράγοντες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και είναι δύσκολο να συνεχίσουμε. Αναγκαστικά θα έχουμε εξελίξεις και αναγκαστικά θα πρέπει κάτι να γίνει, διαφορετικά η απόφαση που έχουν πάρει όλοι είναι να μην ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την ομάδα μας, που πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση.

Στην προπόνηση συμμετείχαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού μας, κ.Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του οι εξής ποδοσφαιριστές: Νέστορας Γκέκας, Θεμιστοκλής Τσέλιος, Κλεομένης Θεολόγης, Γιάννης Γκαντής, Αλέξανδρος Κάρδαρης, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Μανώλης Αλιατίδης, Νίκος Γκόλιας, Δημήτρης Καλαμπόκας, Τζέιμς Σταμόπουλος, Παρασκευάς Πρίκας, Τάσος Λαγός, Παναγιώτης Μπάλλας, Παναγιώτης Ζάγγος, Βασίλης Θεολόγης, Γιώργος Ξύδας, Θοδωρής Βερνάρδος, Ευριπίδης Γιάκος, Κλάους Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Γκίνης, Ραφαήλ Αργυρόπουλος, Αλέξανδρος Μπάνι, Αλέξανδρος Σπανός και Κώστας Μπαλντάς.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου, με τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου να εύχεται στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ καλή χρονιά με υγεία και να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί. Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο οποίος μέσω επιστολής μοίρασε συγχαρητήρια για την περσινή πορεία της ομάδας μας, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο. Επίσης παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Βουλευτή Καρδίτσας κας Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρδίτσας κ.Πέτρος Γαλάνης.

Δίπλα μας για ακόμη μια φορά ήταν ο υπέροχος κόσμος μας, ο οποίος αναμένεται να είναι και τη φετινή σεζόν η μεγάλη μας δύναμη!».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 11:12

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep