Καρέ παραμονής

Ανανέωσαν με τον Μακεδονικό οι Χασάνογλου, Ζαννάκης, Σαραγιώτης, Γουνόπουλος.

Ο Μακεδονικός συνέχισε τις ανακοινώσεις ανανέωσης και έκανε γνωστή την παραμονή τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φεϊζή Χασάνογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον και τελικά την επιλογή των «πρασίνων» πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έχοντας ξεχωρίσει ήδη από τις εμφανίσεις του με τις ομάδες «Κ» της Ξάνθης, ο Χασάνογλου μεταπήδησε στον Ορφέα Ξάνθης όπου και συγκέντρωσε, με την απόδοση του, όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρόσωπο του, κατακτώντας μάλιστα και πρωτάθλημα στη Γ Εθνική τη σεζόν 2020/21. Το ίδιο επίτευγμα επανέλαβε κατά την περυσινή σεζόν και ως ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, κερδίζοντας μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την επιστροφή στην Betsson Super League 2!

Οι «πράσινοι» επενδύουν στο ταλέντο του Θρακιώτη αμυντικού, το οποίο δεν κρύφτηκε στην περυσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη πρωταγωνίστησε. Βαδίζοντας και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ταλέντο και η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως του Χασάνογλου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον Μακεδονικό. Ο σύλλογος συγχαίρει τον «Φέι» για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται καλό ξεκίνημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας την ορμή, τη δίψα και την εργατικότητα του, ως εφόδια για να έρθουν και πάλι πολλές επιτυχίες για τον ίδιο και την ομάδα!.

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαννάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος. Υπογράφοντας στον Μακεδονικό για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020, ο Θεσσαλονικιός winger έφερε ήδη από τότε το «βάρος» των συμμετοχών στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού είχε συμμετάσχει στην παλιά Β Εθνική με τον Αιγινιακό (σεζόν 2018/19), αλλά και στην Super League 2 με τον Απόλλωνα Λάρισας (α’ εξάμηνο σεζόν 2019/20).

Η ταχύτητα και η ένταση στο παιχνίδι του 22χρονου ακραίου επιθετικού είναι στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου που δύσκολα βρίσκει κανείς σε αυτές τις κατηγορίες. Εδώ, εξάλλου, σπανίζει επίσης και το φαινόμενο συνεργασίας μεταξύ συλλόγων και ποδοσφαιριστών για δύο και περισσότερα χρόνια. Βλέποντας, λοιπόν, στο πρόσωπο του Ζαννάκη έναν ταλαντούχο σύγχρονο ποδοσφαιριστή και έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά πια το περιβάλλον του Μακεδονικού, οι «πράσινοι» λαμβάνουν με ευκολία και χωρίς περιστροφές την απόφαση να επενδύσουν στα χαρίσματα του ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Betsson Super League 2! Ο σύλλογος συγχαίρει τον Μιχάλη για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται μια υγιή και παραγωγική σεζόν με επιτυχή αποτελέσματα για τον ίδιο και την ομάδα!

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Σαραγιώτη. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για πρώτη φορά στον Μακεδονικό το καλοκαίρι του 2021, ενισχύοντας την αμυντική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη ενόψει του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο και της ανόδου στην Betsson Super League 2.

Έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Αχιλλέα Περαίας και φόρεσε με επιτυχία τις φανέλες των Διγενή Λακκώματος, Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Καμπανιακού, Άρη Παλαιοχωρίου, Νέου ΠΟΝ Καλλικράτειας, Αναγέννησης Επανομής και ΑΟ Πυλίου (Κως). Στον Μακεδονικό ξεχώρισε κατά την περυσινή σεζόν για τον δυναμισμό, το πάθος και την συγκέντρωση στο παιχνίδι του, δημιουργώντας πότε με τον Κωνσταντίνο Βασιλείου και πότε με τον Παναγιώτη Τσιαμπάζη ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω από την περιοχή των «πρασίνων» και κερδίζοντας δικαιολογημένα τη θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο σύλλογος συγχαίρει τον Σπύρο για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται μια σεζόν υγιή και επιτυχημένη σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο!

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γουνόπουλο. Ο 23 ετών κεντρικός μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, το ταλέντο του οποίου δεν μπορεί να κρυφτεί. Ωστόσο, η διπλή ατυχία του τα προηγούμενα χρόνια τον απέτρεψαν από το να δείξει απερίσπαστα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδος τα χαρίσματα του.

Έχοντας περάσει από την Ακαδημία του Ηρκαλή, τον Εθνικό Σοχού και την ισπανική Unió Esportiva Sant Andreu, ο Γουνόπουλος υπέγραψε στον Μακεδονικό για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ωστόσο, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου σε προπόνηση και έμεινε εκτός για αρκετό διάστημα. Το επόμενο φθινόπωρο αποχώρησε, για να ενταχθεί και πάλι στις τάξεις των «πρασίνων» το καλοκαίρι του 2020. Με την ελπίδα ότι ανοιγόταν μπροστά του μια σεζόν παραγωγική και δημιουργική, ο Νίκος ξεκίνησε δυναμικά, ως ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας (βάσει ψηφοφορίας των συμπαικτών του) και ως βασικός και αναντικατάστατος στα τέσσερα παιχνίδια του Μακεδονικού (σκοράροντας μάλιστα και δύο πολύ όμορφα γκολ στη νίκη με 0-3 επί του ΑΣ Γιαννιτσά) μέχρι την διακοπή λόγω δεύτερης γενικευμένης καραντίνας της χώρας.

Τον Μάρτιο του 2021, η ατυχία του ξαναχτύπησε την πόρτα, αφού και πάλι σε προπόνηση υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Επέστρεψε ένα χρόνο μετά, τον Μάρτιο του 2022, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αμανατίδη. Σε αυτήν την τρίτη προσπάθεια να καταφέρει να αποδείξει την ποιότητα του και να προσφέρει στην ομάδα με το ταλέντο που τον διακρίνει στο γήπεδο, ως επαγγελματίας πια, ευχή όλων είναι να παραμείνει ο Γουνόπουλος υγιής και δημιουργικός! Ο σύλλογος συγχαίρει τον Νίκο, ένα παιδί που πλέον γνωρίζει για χρόνια, για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη σεζόν σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο!».

Last modified onΠέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep