Ανανεώσεις στον Μακεδονικό

Συμφώνησαν στην παραμονή τους οι αρχηγοί Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε ότι παραμένουν στο ρόστερ οι Γιώργος Γαρύφαλλος, Στέλιος Τσουκάνης. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους δύο αρχηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, Γιώργο Γαρύφαλλο και Στέλιο Τσουκάνη!

Η επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια και στην Betsson Super League 2 είναι μια απαιτητική συνθήκη και η σεζόν 2022/23 κρύβει αδιαμφισβήτητα δυσκολίες και εμπόδια. Στη νέο αυτό ξεκίνημα, ο Μακεδονικός χρειάζεται αποτελεσματικά και ποιοτικά εφόδια για να μείνει όρθιος και να μάχεται κάθε Κυριακή. Χρειάζεται ηγέτες να τον οδηγούν με πάθος και πυγμή στην επιτυχία. Υπάρχουν άραγε καταλληλότεροι από τον Γιώργο Γαρύφαλλο και τον Στέλιο Τσουκάνη;

Για τον Γιώργο, αυτή θα είναι η όγδοη σεζόν στα πράσινα. Πρωτοσυστήθηκε στο σύλλογο ως πρωτοετής φοιτητής σε δοκιμαστικές προπονήσεις το καλοκαίρι του 2013 και, αφού αποκτήθηκε, έγραψε ιστορία με τον Μακεδονικό. Από τα πρωταθλήματα στην Α1 και το Κύπελλο ΕΠΣΜ, ως τις χρονιές στη Γ Εθνική κατηγορία και με αποκορύφωμα την περυσινή επιτυχία της ανόδου στην Betsson Super League 2! Μπορεί η συνεργασία Μακεδονικού – Γαρύφαλλου να είχε διακοπεί προσωρινά, με τη μετακίνηση του στη Θύελλα Σαρακηνών και έπειτα την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όμως ο αρχηγός επέστρεψε πέρυσι – σα να μην πέρασε μια μέρα – και έκανε το καθήκον του ως πραγματικός ηγέτης. Highlight της σεζόν του, τα δύο γκολ στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, τα οποία εξασφάλισαν για τον Μακεδονικό την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Θρύλος.

Όταν υπέγραφε στον Μακεδονικό για πρώτη φορά το 2017, ο Στέλιος ήξερε ότι η ομάδα φιλοδοξούσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες των δύο καραντινών και γενικότερα από τη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας του κορωνοϊού, λίγο καιρό μετά, ως πραγματικός αρχηγός, ο Τσουκάνης κατάφερε να οδηγήσει το σύλλογο στην επιτυχία που τόσο λαχταρούσε. Σταθερά παραγωγικός με γκολ και ασίστ όλες τις προηγούμενες σεζόν, ο Στέλιος Τσουκάνης αποτελεί ισχυρό και αδιαπραγμάτευτο όπλο στα χέρια του Γιώργου Αμανατίδη για τη νέα χρονιά!

Ο σύλλογος αξιοποιεί την περίσταση για να ευχαριστήσει δημόσια τους δύο άνδρες για την ανυπολόγιστη προσφορά τους στα πράσινα χρώματα και τους εύχεται δυναμική επάνοδο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υγιή και επιτυχημένη σεζόν! Δεν πηγαίνουμε πουθενά χωρίς τους αρχηγούς μας!».

Last modified onΠέμπτη, 04 Αύγουστος 2022 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep