«Γλιτώσαμε τσουνάμι»

Η προσφυγή του Στέλιου Ηλιάδη απορρίφθηκε και ο δικηγόρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Βαγγέλης Χατζηιωάννου έκανε λόγο για δικαστική νίκη με 3-0.

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Στέλιου Ηλιάδη κατά του Ηρακλή (θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ της εκδίκασης) και ο δικηγόρος των Κυανόλευκων, Βαγγέλης Χατζηιωάννου τόνισε ότι η ΠΑΕ απέφυγε «τσουνάμι» προσφυγών. Όπως δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Για το ποια ακριβώς ήταν η υπόθεση ο συνήγορος του Ηρακλή ανέφερε:

«Ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος επέλεξε τον δικαστικό δρόμο, ζητούσε από την ΠΑΕ Ηρακλής του Ρέμου, τον παραδοσιακό Ηρακλή δηλαδή, αφού υπήρξαν άλλοι τρεις στην συνέχεια, δεδουλευμένα αξίας 90 χιλιάδων ευρώ που μετά από τόκους και δικαστικά έξοδα σήμερα ανέρχονται περίπου στις 200 χιλιάδες».

Πόσο καθοριστική ήταν η απόφαση:

«Μπορώ να χαρακτηρίσω την σημερινή ημέρα ως deadline. Για να το εξηγήσω, αν γινόταν δεκτή η προσφυγή του Ηλιάδη, πέρα από το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί ο παίκτης, θα ξεκινούσε ένα «τσουνάμι» προσφυγών, από παίκτες που αγωνίστηκαν την εποχή του Ρέμου και παλαιότερα μέχρι και σήμερα. Αυτό θα σήμαινε πως το ποσό το οποίο θα χρειαζόταν για να αποπληρωθούν συνολικά όλες οι προσφυγές θα έφτανε τα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο το οποίο ούτε ο Ευγενίου, ούτε φυσικά κάποιος συνετός άνθρωπος θα μπορούσε να διαθέσει».

Αν υπάρχουν από την εποχή του Τομ Παπαδόπουλου οφειλές σε παίκτες:

«Τον καιρό που ήταν ο Τομ Παπαδόπουλος, πέρα από τον Κανακούδη, όπως άκουσα να λέει στην εκπομπή σας, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να υπάρχουν οφειλές».

Ανέφερε τέλος:

«Κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που είναι της μόδας τώρα τελευταία, αφού όλες οι υποθέσεις πάνε εκεί, η σύνθεση που εκδίκασε την υπόθεση αποτελούνταν από μία Αρεοπαγίτισσα δικαστικό, από έναν διαιτητή του ΠΣΑΠΠ που επέλεξε ο ίδιος ο Ηλιάδης, και από έναν εισηγητή του ΠΣΑΠΠ που ορίσαμε εμείς. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους ήταν 3-0. Ούτε ο δικαστής που επέλεξε ο παίκτης δεν ψήφισε υπέρ του!».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιούνιος 2022 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep