«Ανάπτυξη σε φρενήρεις ρυθμούς»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε λόγο για αλματώδη εξέλιξη με αφορμή την άδεια Super League που εξασφάλισε από την ΕΠΟ.

Η ΑΣΑ πήρε άδεια Super League και σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει πως εξασφάλισε αδειοδότηση Superleague 1 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 από τη Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη πως ο Σύλλογος μας παρά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει απτόητος την πορεία αλλά και την αλματώδη εξέλιξη του με μοναδικό στόχο να θέσει στέρεες βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Ευκαιρίας δοθείσης το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό της ΠΑΕ που εργάστηκε αδιάκοπα ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια. Ιδιαίτερη μνεία θα έπρεπε να γίνει στον Διευθυντή της ΠΑΕ και Υπεύθυνο του Φακέλου Αδειοδότησης, κ.Γιώργο Μπέζα ο οποίος συντόνισε όλη τη διαδικασία με αποτέλεσμα να κατατεθεί ένας πλήρης και άρτιος φάκελος, καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ, κ.Χάρη Γρηγορίου.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει με φρενήρεις ρυθμούς την ανάπτυξη και την εξέλιξη της. Με την μεγάλη μας δύναμη, τον κόσμο μας, είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας!».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.