«Θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα»

Το σχόλιο της ΠΑΕ Καλαμάτα μετά την εξασφάλιση άδειας Super League.

Η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας μετά το «πράσινο φως» από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους της ότι η αγαπημένη μας ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2! Η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ο πλήρης φάκελος που ετοιμάσαμε μας δίνει τη χορήγηση της συμμετοχής μας και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1!!!

Η χρονική πίεση που μας ασκήθηκε πέρυσι στη διάρκεια της ετοιμασίας ενός πλήρους φακέλου, φέτος δεν υπήρξε! Μια δουλειά μηνών με μεράκι από όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να αποκατασταθεί η περυσινή αδικία.

Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι (όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο) για να γίνει πραγματικότητα η εξασφάλιση της αδειοδότησης. Η δουλειά όλων με την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Πρασσά ο οποίος νυχθημερόν βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας για να λειτουργούν όλα άψογα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!! Όλοι ενωμένοι με Όραμα και σκληρή δουλειά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep