«Σύμβαση… καλή τη πίστη»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Θεόφιλου Κουρούπη κατά του Αλμωπού Αριδαίας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον Αλμωπό Αριδαίας ο Θεόφιλος Κουρούπης κατέθεσε προσφυγή. Αυτή εκδικάστηκε τη Δευτέρα (23/05) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, με την ΠΑΕ να καταθέτει τέσσερις ενστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο δικηγόρος του Αλμωπού, Νίκος Μπακλαβάς είπε μεταξύ άλλων:

«Καταθέτουμε ένσταση ακυρότητας της σύμβασης, γιατί κατά την κατάθεσή της δεν υπήρχε δελτίο. Η μεταγραφή έγινε από τη Βουλγαρία, τα έγγραφα καθυστέρησαν να έρθουν και το δελτίο εκδόθηκε τέλος Ιανουαρίου. Καλή τη πίστη υπογράψαμε τη σύμβαση.

Αν γίνει δεκτή η ένσταση, με βάση τον αδικαιολόγητο πλουτισμό πρέπει να κριθεί ότι δεν οφείλουμε. Αν κριθεί έγκυρη η σύμβαση, τότε καταθέτουμε ένσταση περιορισμού των κονδυλίων που ζητούνται. Από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021 είχαν ανασταλεί οι συμβάσεις. Ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μπει σε αναστολή, γιατί δεν υπήρχε δελτίο από υπαιτιότητά του. Καταθέτουμε ένσταση εξόφλησης, γιατί τα χρήματα που πρέπει να καταλογιστούν είναι από τον Μάρτιο του 2021 και όχι από τον Οκτώβριο του 2020».

Η ΠΑΕ, τέλος, κατέθεσε και ένσταση καταχρηστικότητας, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής από τον Ιούνιο του 2021 δεν είχε κάνει καμία όχληση για οφειλές. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο νομικός, Γιώργος Καλούδης.

Last modified onΣάββατο, 28 Μάιος 2022 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep