Logo
Print this page

Αναβολές… ασθενείας

Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας πέτυχαν αναβολές στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ λόγω ασθενείας των δικηγόρων τους.

Τις αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ περιμένουν δεκάδες ποδοσφαιριστές στη Super League 2, ώστε να καταθέσουν αιτήσεις κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών των ΠΑΕ κατά των οποίων έχουν προσφύγει. Επτά εξ αυτών, πάντως, είδαν τη Δευτέρα (23/05) να δίνεται αναβολή ενός μήνα λόγω ασθενείας των δικηγόρων.

Το FL News παρακολούθησε τη συνεδρίαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ που αφορά σε προσφυγές κατά των Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας, Καραϊσκάκη Άρτας…

Ζερόμ Γκιοατά (Ολυμπιακός Βόλου)
Η νομικός Δήμητρα Κοτσοβέλου μετέφερε αίτημα αναβολής, γιατί ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας ήταν εμπύρετος. Αν και ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης δεν συναίνεσε λέγοντας ότι: «Ζητείται αναβολή για να μην εκδοθεί απόφαση και να μην μπορεί να γίνει κατάπτωση», η έδρα ανέβαλε για τις 20 Ιουνίου.

Ρίτσι Κιτόκο (Ολυμπιακός Βόλου)
Κατατέθηκε όμοιο αίτημα από την ΠΑΕ. «Δεν εμφανίζουν ούτε ένα τεστ Covid. Χρησιμοποιούν το τέχνασμα της πρώτης αναβολής και μετά ερημοδικάζονται», είπε ο δικηγόρος Αντώνης Βογιατζάκης. Και αυτή η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 20 Ιουνίου.

Ευρυπίδης Γιάκος (Απόλλων Λάρισας)
Δόθηκε αναβολή για τις 20 Ιουνίου λόγω ασθενείας του νομικού, Αργύρη Λίβα. «Δεν έχω καμία ενημέρωση. Ας προσκομιστεί έστω ένα πιστοποιητικό νόσησης», ανέφερε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης.

Δημήτρης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Μπεκατώρος, Γιάννης Μπότσαρης (Καραϊσκάκης Άρτας)
Η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα αναβολής και προσκόμισε βεβαίωση νοσοκομείου ότι ο δικηγόρος της, Παναγιώτης Λιακόπουλος διαγνώστηκε με εμπύρετο γαστρεντερίτιδα. Η αντίδραση του δικηγόρου τους, Μανώλη Αλαφραγκή;

«Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο και περιμένουν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ. Ένα ακόμα μήνα καθυστέρησης και δεν θα πάρουν τα 380 ευρώ. Ο κύριος Λιακόπουλος παραστάθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο χωρίς γαστρεντερίτιδα. Πήγε από το σπίτι του στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να έρθει εδώ;». Το δικαστήριο ανέβαλε για τις 20 Ιουνίου.

Ράφαελ ντο Νασιμέντο, Αλέξανδρος Πάνος (Καραϊσκάκης Άρτας)
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντώνης Βογιατζάκης. Δόθηκε κι εδώ αναβολή για τις 20 Ιουνίου.

Ερήμην η Ρόδος

Η Ρόδος δεν παραστάθηκε στην εκδίκαση των προσφυγών των Γιώργου Βουργουντζή, Μιχάλη Ηλιάδη. Στον πρώτο οφείλονται 2.500 ευρώ και στον δεύτερο 9.000 ευρώ όπως κατέθεσε μάρτυρας.

Last modified onΤετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2023 20:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr