Η Δεοντολογίας... ξέχασε τον Κουτσοσπύρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» η πλευρά του Χρήστου Κουτσοσπύρου θα ζητήσει αναβολή την Τετάρτη (25/05) στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει καλέσει εδώ και αρκετές ημέρες τον Παναιτωλικό σε απολογία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το ερευνητικό τμήμα έχει εισηγηθεί υποβιβασμό, διότι το τότε στέλεχός της, Χρήστος Κουτσοσπύρος εμφανιζόταν να έχει στοιχηματίσει ότι συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, κάτι που έγινε.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε λάβει κλήση για τις 25 Μαΐου, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», η Επιτροπή Δεοντολογίας... ξέχασε να καλέσει τον Κουτσοσπύρο, κάτι που έγινε μόλις την Παρασκευή (20/05)! Έτσι, ο δικηγόρος του θα ζητήσει αναβολή για να προετοιμαστεί. Εάν το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε το μπαράζ θα πάει κι άλλο πίσω!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Κωμικοτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν (και) στην αθλητική δικαιοσύνη. Η βαθμολογία των αγώνων playouts Πρωταθλήματος Super League1 δεν επικυρώθηκε, επειδή εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Μία απ’ αυτές είναι η υπόθεση Παναιτωλικού με το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας να εισηγείται τον υποβιβασμό του, διότι στέλεχος της ομάδας εμφανιζόταν στο ματς με τον ΟΦΗ να έχει στοιχηματίσει σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να πάρει κίτρινη κάρτα, κάτι που τελικά έγινε. Το στέλεχος είναι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, το όνομα του οποίου δεν ήταν στις πρώτες κλήσεις που εστάλησαν από την ΕΔ. Το κατηγορητήριο το έλαβε χθες και την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης. Εάν αυτή δοθεί, τότε τα μπαράζ για τον 13ο της SL1 θα πάνε κι άλλο πίσω. Μπάχαλο...».

Last modified onΣάββατο, 21 Μάιος 2022 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep