Όλα για όλα η Βέροια

Η Βασίλισσα του Βορρά θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Λιβαδειά.

Αποφασισμένη να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο μπαράζ απέναντι στον Λεβαδειακό είναι η Βέροια. Η Βασίλισσα του Βορρά μετά την ήττα (1-0) από τους Βοιωτούς στο γήπεδό της δοκιμάζεται την Κυριακή (15/05, 16.30 ΕΡΤ3) στη Λιβαδειά με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την κατάκτηση του εισιτηρίου ανόδου. Εννοείται ότι ποντάρει πολλά και στη συμπαράσταση των οπαδών της που θα την ακολουθήσουν.

Το εκτός έδρας γκολ όπως είναι γνωστό δεν ισχύει, οπότε οι Κυανέρυθροι καλούνται να επικρατήσουν για να πάνε έστω το ματς στην παράταση. Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας ή ήττας, τότε θα πρέπει να περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις για να διαπιστώσουν απέναντι σε ποια ομάδα θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο.

Η αποστολή κατέλυσε στην Αράχωβα και εκτός πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκεται ο τραυματίας Βελλίδης, οι αδειούχοι Μούχαλης, Μυστακίδης και οι Περδίκης, Άντεμ, Μπαϊντού.

Η αποστολή: Τσιμόπουλος, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Κουατένγκ, Πασάς, Καπνίδης, Γιακουμάκης.

Last modified onΚυριακή, 15 Μάιος 2022 00:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep