«Χτίσαμε τις βάσεις για του χρόνου»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την εφετινή προσπάθεια που έκανε στην Καλλιθέα.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στην ΕΡΤ3 για την εφετινή προσπάθεια που έκανε με την αθηναϊκή ομάδα, για το γεγονός ότι ψηφίστηκε στην τριάδα των καλύτερων προπονητών, αλλά και για τη νέα σεζόν που θα τον βρει ξανά στο Ελ Πάσο.

Για την 2η θέση στον Νότιο όμιλο:
«Ήταν δύσκολη χρονιά, εμείς ήμασταν μια νέα ομάδα και προσπαθήσαμε να χτίσουμε τις βάσεις ώστε τη νέα σεζόν να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Η χρονιά ήταν αρκετή καλή, κάναμε αρκετά καλό δεύτερο γύρο, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στα σημεία και πήρε την πρώτη θέση».

Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε στην τριάδα των καλύτερων προπονητών:
«Τεράστια ικανοποίηση. Όταν αυτή η ψηφοφορία έρχεται από τους προπονητές και από τους ποδοσφαιριστές, είναι τιμή. Αυτή είναι προσωπική χαρά που έρχεται από τη συλλογική δουλειά. Τους ευχαριστώ όλους για αυτό που καταφέραμε».

Για το αν παραμείνει στην Καλλιθέα:
«Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό μου ήταν κλειστό διετές από την αρχή. Σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με τη διοίκηση δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από οκτώ μήνες».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep