Έτοιμες συμφωνίες

Στο Αιγάλεω ο Αρναρέλλης. Ανανέωσαν Παπουτσογιαννόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Σταματάκης, Τσίτσαρης.

Μία ημέρα μετά την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αρναρέλλη και την ανανέωση συμβολαίων των Μπαρμπαρούση, Σταματάκη, Τσίτσαρη, Παπουτσογιαννόπουλου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο. Γεννημένος στις 06/07/1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατρομήτου Αθηνών , Αιγινιακό , Σλάβια Σόφιας , Καλαμάτα , Ολυμπιακό Βόλου και Ιωνικό. . Θοδωρή σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Eίναι γεννημένος στην Αθήνα την 1/10/1991, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός ,Αριστερό εξτρέμ . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χανιά, Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Καλλιθέα, Βύζαντα Μεγάρων ,Απόλλων Σμύρνης και Ρόδος , Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπαρμπαρούση. Γεννημένος στις 24/10/1990 και αγωνίζεται ως επιθετικός.. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Αστακού, Αμφίλοχο, Άρη Αιτωλικού, Ζακυνθιακό , Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αστερας Αμαλιάδας , Πανηλειακό και Διαγόρα Ρόδου. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σταματάκη. Γεννημένος στις 26/06/1994 και αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (κ19), Πανελευσινιακό , Αναγέννηση Καρδίτσας και Αήττητος Σπάτων. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωσταντίνο Τσίτσαρη. Γεννημένος στις 18/08/1993 και αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Αμαρουσίου, ΑΕ Χαλανδρίου και Ηλυσιακό. Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

Last modified onΤετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep