«Τοξικό περιβάλλον στην Καλαμάτα»

Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε ότι η Καλαμάτα πρέπει να αποφασίσει αν θα κοιτάει μόνο μπροστά ή και πίσω.

Για τοξικό περιβάλλον που ακουμπάει μέχρι το επίπεδο του ιδιοκτήτη, Γιώργο Πρασσά μίλησε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Περικλής Αμανατίδης. Ο πρώην πλέον προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας ανέφερε:

«Η ομάδα της Καλαμάτας φέτος δομηθηκε από την αρχή για πορεία πρωταθλητισμού, με το σύστημα των PLAY-OFF που καθορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή της Super League 2. Δυνάμωσε σε όλα τα επίπεδα ίσως για πρώτη φορά. Στο αγωνιστικό, στο προπονητικό, στο οργανωτικό κομμάτι. Θα δώσει μία μεγάλη μάχη για να ανέβει στη Super League. Σ’ αυτή την πορεία πρέπει να είναι ενωμένη, χωρίς τις παθογένειες των προηγούμενων ετών, την εσωστρέφεια, την στοχοποίηση παικτών, την αποδόμηση προπονητών και στελεχών, των βιαστικών και άρα λανθασμένων συμπερασμάτων που οδηγούν τον οργανισμό τάχα σε απώλεια στόχου, την 5η ή την 6η αγωνιστική.

Ποιόν εξυπηρετεί όλο αυτό το κλίμα; Από πού πηγάζει και δεν αφήνει αυτόν τον σύλλογο να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες που έχει; Όλοι μιλάνε για ένα τοξικό περιβάλλον που ακουμπάει την ομάδα, δυστυχώς μέχρι το επίπεδο του προέδρου και ιδιοκτήτη της ομάδας του κ. Πρασσά. Πρέπει λοιπόν η ίδια η ομάδα, η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, να αποφασίσει αν θέλει να κάνει ρήξη με το παλιό. Αν θέλει να προχωρήσει σαν ομάδα με βήματα σταθερά αλλά προς τα εμπρός. Αν θέλει να σκοτώσει την εσωστρέφεια και να ανοίξει την πόρτα στο μέλλον. Την 6η αγωνιστική η ομάδα μας είναι στην 2η θέση με πολύ καλή απόδοση. Έχει δώσει τα μηνύματά της για το που θα φτάσει την φετινή χρονιά. Θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει όμως να αποφασίσει: Θα κοιτάει μόνο εμπρός ή θα κοιτάει και πίσω; Εγώ μέσα από την πορεία μου, έχω αποφασίσει να κοιτάω μόνο μπροστά. Καλή επιτυχία σε όλους».

Last modified onΤρίτη, 07 Νοέμβριος 2023 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep