«Θυσίες για την άνοδο»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ευχήθηκε να είναι στον πάγκο του Πανσερραϊκού και στη Super League.

Για την κατάκτηση της ανόδου στη Super League μίλησε τη Δευτέρα (15/05) στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού τόνισε ότι η επίτευξη του στόχου δεν ήταν εύκολη και σημείωσε ότι έγιναν θυσίες, ώστε οι Ερυθρόλευκοι να φανούν συνεπείς στο ραντεβού τους. Αρχικά ανέφερε:

«Γυρίσαμε και στην κεντρική πλατεία είχε στηθεί το πρώτο γλέντι. Υπήρχε πολύς κόσμος, φωταγωγήθηκε η πόλη, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός. Στα επόμενα εντός έδρας ματς ή στο τελευταίο θα γίνει και η φιέστα για να χαρεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τον στόχο που πετύχαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια».

Πού αφιερώνει την άνοδο:

«Κατ' αρχάς στα αγαπημένα μου άτομα, στην οικογένειά μου και σε όσους πίστεψαν ότι αυτή η ομάδα με τη φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει, μπορούσε να πετύχει υψηλούς στόχους. Ο κόσμος μας ήταν ο 12ος παίκτης και τον ευχαριστούμε πολύ. Ανέκαθεν ο Νομός Σερρών αγαπούσε τον Πανσερραϊκό και είναι ό,τι καλύτερο να εκπροσωπείται στα μεγάλα σαλόνια. Η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία, η Θράκη εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη δεν έχει άλλες εκπροσώπους στη μεγάλη κατηγορία και αυτό είναι λυπηρό. Η επαρχία ανέκαθεν ήταν τροφοδότης του αθλητισμού».

Αν θα είναι στον πάγκο και στη Super League:

«Πρώτα ο Θεός, έτσι εύχομαι. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση. Γνωρίζω την κατάσταση, έχω πλάνο και ξέρω τι πρέπει να γίνει. Θέλει πρόγραμμα, γρήγορη οργάνωση και να κλείσουμε τη χρονιά όπως μας αρμόζει στο πρωτάθλημα. Η Super League υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να «τρέξουμε» γρήγορα.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος ο κύριος Καζίας φρόντισαν ώστε να οργανωθούμε γρήγορα στα τμήματα υποδομής, στα αθλητικά κέντρα και στα γήπεδα. Πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο που δεν ήταν εύκολος. Ξέρω τι θυσίες γίνονται για να είσαι ακριβής στο ραντεβού με την άνοδο. Πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός τέτοιος, ώστε του χρόνου να μην είναι η ομάδα περαστική. Βλέπουμε ομάδες που ανεβαίνουν και πέφτουν στραπατσαρισμένες. Θέλουμε να μείνει κάτι και να υπάρχει σταθερότητα, ώστε ο Πανσερραϊκός να πάει για πολύ καλύτερα πράγματα».

Για τη μεταγραφή του Κανίς στον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα παιδί που διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θέλει πολλή δουλειά για να καθιερωθεί σ' αυτό το επίπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2023 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep