«Πιο γεμάτο ρόστερ ο Πανσερραϊκός»

Ο Σάββας Μούργος μίλησε για την έως τώρα πορεία των Λιονταριών και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Την άποψη ότι ο Πανσερραϊκός έχει πιο γεμάτο ρόστερ από την περσινή Βέροια εξέφρασε ο Σάββας Μούργος. Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο πρώτα του γκολ με τα Λιοντάρια. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν κυκλοφορούσαμε τόσο γρήγορα τη μπάλα. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, μπήκαμε στο δεύτερο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βρήκαμε διαδρόμους και πετύχαμε τέσσερα γκολ».

Για τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού:

«Κυνηγούσα το γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μου είχε βγει. Δόξα τω Θεώ μου βγήκε τώρα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί και η ομάδα με βοήθησε για να πετύχω τα γκολ. Και πέρυσι στα πέντε πρώτα παιχνίδια με τη Βέροια δεν είχα σκοράρει, αλλά όταν πέτυχα το πρώτο γκολ μετά σκόραρα πιο συχνά. Ελπίζω να το επαναλάβω αυτό στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ:

«Στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου που ήταν στο γήπεδο. Μου έφερε τύχη η κοπέλα μου. Θα της ζητώ να έρχεται σε κάθε παιχνίδι, να σκοράρω και να κερδίζουμε».

Για τα γκολ που φάνηκε ότι είναι δουλεμένα στην προπόνηση:

«Ναι, τα δουλεύουμε στην προπόνηση, προσπαθούμε να κάνουμε κινήσεις στο χώρο και να είμαστε όσο πιο πολλοί παίκτες μέσα στην περιοχή για να πετύχουμε τα γκολ».

Για το +6 στη βαθμολογία:

«Σίγουρα αυτές οι νίκες μας δίνουν ένα προβάδισμα, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, να είμαστε καλύτεροι και να μην χάνουμε βαθμούς».

Για το ότι μπήκαν γρήγορα οι νέοι παίκτες στο κλίμα της ομάδας:

«Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι άψογα και δίνουν το 100% στην προπόνηση. Ήρθαν τα καινούργια παιδιά, τα καλωσορίσαμε, ενσωματώθηκαν γρήγορα στην ομάδα, φαίνεται αυτό στο γήπεδο και ο κόουτς έχει πολλές επιλογές».

Αν κάνει τη σύγκριση της περσινής Βέροιας με τον φετινό Πανσερραϊκό:

«Η ποιότητα είναι πάνω κάτω η ίδια, απλά είναι πιο «γεμάτο» το ρόστερ του Πανσερραϊκού. Έχουμε περισσότερους παίκτες».

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να παραμείνει στην πρώτη θέση:

«Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να μπαίνουμε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο γιατί έχει συμβεί αυτό, να μην ξεκινάμε καλά αλλά στο δεύτερο να ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο να μην χάνουμε το πρώτο ημίχρονο».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα παιχνίδι Σούπερ Λιγκ, ήταν μια εμπειρία για εμάς το πρώτο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι αλλά ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Το 3-0 είναι ένα σκορ, εμείς θα προσπαθήσουμε όσa μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, ο στόχος μας όμως είναι το πρωτάθλημα, το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο αλλά αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα από τις άλλες ομάδες για το στόχο μας που είναι η άνοδος».

Για τον κόσμο του Πανσερραϊκού:

«Ο κόσμος το πιστεύει. Μας βοηθάει πολύ. Όταν βλέπουμε το γήπεδο «γεμάτο» κι εμείς έχουμε καλύτερη απόδοση γιατί θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη στην ομάδα κι όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και στα παιχνίδια πρωταθλήματος να συνεχίζουν να γεμίζουν το γήπεδο».

Πηγή: ertnews.gr

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep