«Παρωδία η Super League 2»

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Μάκης Γιαννίκογλου μίλησε για το ακραίο σενάριο σέντρας τον Νοέμβριο.

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του Πανσερραϊκού στο Youtube έδωσε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Μάκης Γιαννίκογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την αβέβαιη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Τι τον έπεισε για να επιστρέψει από τη Λιθουανία:

«Από όσο γνώριζα η ομάδα είχε μία πολύ δύσκολη και κακή χρονιά πέρυσι. Φέτος κατάλαβα ότι οι άνθρωποι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για μια ομάδα που θα αλλάξει τελείως το DNA σε σχέση με πέρυσι, μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει. Ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξα να έρθω είναι η προοπτική μιας ομάδας που θα πραγωνιστήσει και θα κάνει ξεκάθαρα προσπάθεια να επιστρέψει στην Α' Εθνική μετά από πολύ καιρό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Όλα κυλούν πολύ καλά. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι».

Ποιο στοιχείο ξεχωρίζει, ώστε ο Πανσερραϊκός να πάει ψηλά:

«Έχουμε έναν προπονητή με πολύ καλή μεθοδικότητα, μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Βλέπω παιδιά που έχουν κίνητρο, ακόμα και πιο έμπειρους να γυαλίζει το μάτι τους. Το κίνητρο είναι το πιο σημαντικό. Όλοι διψούν για διάκριση».

Αν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο Ελευθερόπουλος έπαιζε στην ίδια θέση:

«Σίγουρα είναι λίγο ιδιαίτερο. Είναι αλλιώς να έχεις έναν προπονητή όπως τον κύριο Ελευθερόπουλο με την καριέρα που έχει. Σκέφτεσαι διπλά κάποια πράγματα. Για μας είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά».

Για τη συνύπαρξη με τον Κατσίκα:

«Είναι φοβερό παιδί και πολύ καλός τερματοφύλακας. Όλα τα βλέπω πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και ακόμα καλύτερα».

Αν τον αγχώνει ότι κανείς δεν ξέρε ιπότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Όχι. Εμένα το μόνο που με αγχώνει είναι η παρωδία που γίνεται κάθε χρόνο με τη Super League 2, ότι μπορεί να ξεκινήσουμε Οκτώβριο ή στο χειρότερο σενάριο Νοέμβριο. Αυτό με ενοχλεί. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει την προετοιμασία του, να μπει σε ένα προγραμματισμό και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ομαλά. Το μόνο που μας ταλαιπωρεί είναι αυτό».

Αν στη Λιθουανία είναι διαφορετικά τα πράγματα:

«Πουθενά στον κόσμο δεν είναι έτσι. Μόνο στη Super League 2».

Τι να περιμένει ο κόσμος:

«Ευελπιστούμε μια ομάδα που θα μπαίνει για να κερδίσει το κάθε παιχνίδι και θα το κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος. Γι' αυτό ήρθαμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορέσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 14 Αύγουστος 2022 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep