Η SL2 για την τραγωδία των Τεμπών

Οι ομάδες της κατηγορίας εξέφρασαν την οδύνη τους για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Πρωθυπουργός μετά την τραγωδία στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας. Πολλές ΠΑΕ της Super League 2 τοποθετήθηκαν με συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας: «Η οικογένεια του Ηρακλή Λάρισας εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη που μας έχει συγκλονίσει όλους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζούνε. Τα λόγια είναι περιττά...».

ΠΑΕ Χανιά: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την ασύλληπτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους των θυμάτων. Κουράγιο, δύναμη και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ: «Ο Μάρτης του 2023 ξημέρωσε με ένα τραγικό συμβάν, ένα οδυνηρό δυστύχημα, μία Εθνική Τραγωδία. Σήμερα στα Τέμπη γράφτηκε μία από τις μελανότερες σελίδες στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. Όλη η Ελλάδα σήμερα θρηνεί και πενθεί για τα παιδιά της που χάθηκαν τόσο άδικα. Ως ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους τραυματίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας. Τέμπη 01/03/2023 - Ποτέ ξανά!».

ΠΑΕ Επισκοπή: «Μπρος σ’ αυτή την απίστευτη τραγωδία, δυστυχώς δεν μπορούμε να λέμε πολλά. Μόνο να αποστείλουμε νοερά τις ευχές μας προκειμένου να βρουν τη δύναμη οι οικογένειες των θυμάτων να αντέξουν το χαμό των δικών τους ανθρώπων. Τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και φυσικά την αμέριστη βοήθειά μας όπου κι όπως κι αν χρειαστεί για να στηριχθούν όσοι τραυματίστηκαν. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια για τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οι άνθρωποι αυτών των οικογενειών που έμειναν πίσω να θρηνούν…».

ΠΑΕ Προοδευτική: «Σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ εκφράζει την οδύνη της και την ανείπωτη θλίψη της για την τραγωδία στα Τέμπη ύστερα από την σύγκρουση των δύο τρένων. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα».

ΠΑΕ Αιγάλεω: «Η θλίψη και ο πόνος ανείπωτος, τα λόγια «φτωχά» για μια τραγωδία δίχως τέλος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Οι προσευχές μας μαζί σας…».

ΠΑΕ Ηλιούπολη: «Ανείπωτη θλίψη. Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων».

ΠΑΕ Καλαμάτα: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει την βαθιά οδύνη και θλίψη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και οι προσευχές μας στους τραυματίες για γρήγορη ανάρρωση».

ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας: «Η ΠΑΕ ΟΦΙ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχύματος των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι».

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τα θύματα και τους τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΠΑΕ Κηφισιά: «Η ΠΑΕ Κηφισιά εκφράζει την οδύνη και τη βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με βαθύτατη θλίψη θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό αυτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών».

ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας: «Η Ελλάδα θρηνεί σήμερα δεκάδες θύματα από την πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων. Η ΠΑΕ Αλμωπός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την οδύνη της για τις ψυχές των νεκρών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι φοιτητές και φοιτήτριες που επέστρεφαν στα πανεπιστήμιά τους. Κουράγιο στους διασώστες, ιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων της πόλης που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν νέους ανθρώπους».

ΠΑΕ Μακεδονικός: «Γεγονότα που δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί και πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να λείπουν σήμερα από το σπίτι και τους δικούς τους ανθρώπους... Ανείπωτη τραγωδία. Συλλυπητήρια...».

ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής: «Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Προσευχόμαστε για τους τραυματίες και τους στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας εκφράζει τη βαθιά οδύνη της στις οικογένειες των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας μέχρι τις 20:00, για τις ανάγκες της περίθαλψης των τραυματιών. Με μία απλή διαδικασία μπορούμε να σώσουμε μία ζωή!».

ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Δεν είναι δυνατόν να χωρέσει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Οι σκέψεις κι οι προσευχές όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων».

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σας...».

Last modified onΤετάρτη, 01 Μάρτιος 2023 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep