Αποβολή για τα... γεννητικά όργανα

Γιατί ο Κώστας Χατζής τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές και τι υποστήριξε ο δικηγόρος του ΠΣΑΠΠ στην έφεση του μέσου του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Κώστας Χατζής έγραψε ιστορία στην πρεμιέρα της Super League 2, όμως συνδύασε το ρεκόρ του με αποβολή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β. Ο 37χρονος μέσος του Απόλλωνα Λάρισας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 7 Νοεμβρίου στην Καισαριανή. Ο λόγος; Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα είπε στον διαιτητή Πουλόπουλο: «Στ' αρχ... μου κι αν μου δώσει κάρτα» και παράλληλα επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Την Τετάρτη (23/11) στην ΕΠΟ συζητήθηκε η έφεση για μείωση της ποινής (έχει εκτίσει ήδη τις 2 αγωνιστικές) και τον Χατζή εκπροσώπησε ο δικηγόρος του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο ίδιος είπε στην Επιτροπή:

«Αμφισβητούμε ότι επέδειξε τα γεννητικά του όργανα προς τον διαιτητή. Δεν αμφισβητήθηκε ότι ειπώθηκε η φράση, Καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη έκφραση δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Υποδηλώνει απαξία, αδιαφορία... Ο ποδοσφαιριστής δεν έβρισε, απλά αναφέρθηκε στην πράξη λήψης της κίτρινης κάρτας».

Ζήτησε, λοιπόν, να μην τιμωρηθεί για εξύβριση και πρόσθεσε: «Πρέπει να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη έκφραση. Οι σφιγμοί την ώρα του αγώνα είναι υψηλοί. Ο Χατζής είναι ένας ποδοσφαιριστής με καριέρα 18 ετών στη Β' Εθνική και έχει αποβληθεί ελάχιστες φορές».

Ως μάρτυρας κατέθεσε πρώην συμπαίκτης του Χατζή που ήταν στην εξέδρα. Όπως υποστήριξε: «Φάνηκε ότι διαμαρτυρήθηκε για την κίτρινη κάρτα. Όταν αποβλήθηκε, απόρησα πότε είχε πάρει άλλη. Δεν είδα να κάνει καμία κίνηση. Τον γνωρίζω 12 χρόνια και τον έλεγα «κορίτσι» λόγω της καλής του συμπεριφοράς».

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep