«Ρατσιστική επίθεση σε Γιαμπερέ»!

Τα Χανιά δημοσιοποίησαν τη ρατσιστική επίθεση μίας μικρής μερίδας οπαδών του Ηροδότου στον Σεντρίκ Γιαμπερέ. «Προκαλούσε», λέει ο Ηρόδοτος.

Απαράδεκτη συμπεριφορά με την ανοχή του διαιτητή επέδειξε μία μικρή μερίδα οπαδών του Ηροδότου στο φιλικό της Κυριακής (23/10) με τα Χανιά. Όπως ενημέρωσαν οι φιλοξενούμενοι, πριν το τέλος του ημιχρόνου εκφράστηκαν με ρατσιστικό τρόπο προς τον Σεντρίκ Γιαμπερέ... Ο ποδοσφαιριστής των Χανίων το ανέφερε δύο φορές στον διαιτητή για να τον προφυλάξει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Τελικά, αποφασίστηκε να βγει αλλαγή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Γιαμπερέ ήταν πολύ ενοχλημένος, γι' αυτό και η ΠΑΕ Χανιά έκανε αναρτήσεις στα social media, εκφράζοντας τη στήριξή της και την καταδίκη συμπεριφορών ανεγκέφαλων. Όπως, πάντως, τόνισε: «Η ΠΑΕ Χανιά δεν έχει κανένα παράπονο από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος, ούτε από την πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο. Ωστόσο δεν θα ανεχτεί πότε από δω και στο εξής ανάλογες συμπεριφορές». Η ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ για τη φιλοξενία στο σημερινό φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων των φίλων μας για την άψογη συμπεριφορά τους προς την αποστολή της ομάδας μας».

acedr

«Προκαλούσε ο Γιαμπερέ»

Ο Παναγιώτης Τσιριμπής του Ηρόδοτου ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής των Χανίων ήταν προκλητικός και ευχαρίστησε τους οπαδούς που δεν απάντησαν. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν απάντησαν στις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών των Χανίων και πιο συγκεκριμένα του Yambere, ο οποίος καθύβριζε και έκανε χειρονομίες συνεχώς. Είναι άτιμο να μιλούν έτσι για τον Ηρόδοτο, ένα σωματείο που βιώσει τον ξεριζωμό».

Last modified onΚυριακή, 23 Οκτώβριος 2022 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep