Οικογενειακές... ισορροπίες

Ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή για χρέη της διοίκησης του... νονού του, είπε «όχι» σε ελκυστική πρόταση και ακολούθησε τον πνευματικό του πατέρα μία κατηγορία πιο κάτω.

Ποιος είπε ότι το οικονομικό είναι το βασικό κριτήριο για την απόφαση μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή; Καμια φορά παίζουν ρόλο και οι οικογενειακές... ισορροπίες που θα πρέπει να κρατήσει πριν επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό, λοιπόν, συνέβη σε νεαρό, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Super League 2 και σε ΠΑΕ στην οποία ιδιοκτήτης ήταν ο νονός του. Και λέμε ήταν, γιατί το καλοκαίρι εμφανίστηκε νέο αφεντικό χωρίς, πάντως, να έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως.

Η νέα διοίκηση, λοιπόν, αποφάσισε να κρατήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ανακοίνωσε την παραμονή του, αλλά λίγες ημέρες μετά ο ίδιος αποφάσισε να κινηθεί νομικά, διεκδικώντας οφειλόμενα. Όχι από τη νέα διοίκηση, αλλά από την προηγούμενη! Σωματείο από τη Γ' Εθνική του κατέθεσε δελεαστική πρόταση, όμως εκείνος αρνήθηκε και αποφάσισε να ακολουθήσει τον πνευματικό του πατέρα σε άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν χαλάστηκε, αφού η ενδιαφερόμενη ομάδα έκανε άλλη, ηχηρή προσθήκη.

Όσο για τα οφειλόμενα; Όπως προέκυψε, θα βρεθεί λύση εξωδικαστικά. Το βασικό, άλλωστε, ήταν να διατηρηθούν οι οικογενειακές ισορροπίες!

Last modified onΠαρασκευή, 19 Αύγουστος 2022 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep