Ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν... αιφνιδίασε

Ένα ακόμα σεμινάριο επικοινωνίας παρέδωσε η ομάδα της Λακωνίας και ανέδειξε με τον τρόπο αυτό την αναβάθμιση της Super League 2.

Η Super League 2 αναβαθμίστηκε πλήρως με την αναδιάρθρωση Αυγενάκη. Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο μετά τον τριπλασιασμό των μελών για το 1+1 εισιτήριο ανόδου, οι «σκιές» δεν υφίστανται πλέον, το χρήμα ρέει άφθονο και ομάδες που θέλουν να λέγονται ΠΑΕ διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, παραδίδοντας μαθήματα επικοινωνίας.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη, λοιπόν, όπως κάθε ΠΑΕ που σέβεται το προϊόν και τους οπαδούς της εμφάνισε ξανά μεταγραφικό απόκτημα μέσω... γραφικού ενδεκάδας! Ο «Hrachov» μπήκε στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Διαγόρα, χωρίς προηγουμένως να έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ίσως κάποιοι να θεώρησαν ότι έτσι οι Λάκωνες ήθελαν να... αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Οι στοιχηματικές εταιρείες, άλλωστε, εκτιμούσαν ότι ήταν πιο πιθανό να επικρατήσουν οι Ροδίτες του Αστέρα Βλαχιώτη παρά ο Λεβαδειακός της Επισκοπής. Και δικαιώθηκαν.

Φυσικά, η ομάδα της Λακωνίας δεν αιφνιδίασε κανέναν. Και έχει κάθε δικαίωμα να εμφανίσει κι άλλο απόκτημα στο παιχνίδι της Τετάρτης (06/04) με τα Χανιά. Ούτως ή άλλως το μόνο που απασχολεί είναι πώς θα εξασφαλιστεί η παραμονή στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Όσο για τον «Hrachov»; Πρόκειται για 24χρονο Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, ονόματι Γκλιμπ Γκράτσοφ από τη ρωσική Khabarovsk. Ο ίδιος, βέβαια, αν έχει απορία γιατί δεν ανακοινώθηκε ποτέ η έλευσή του στον Αστέρα Βλαχιώτη, μπορεί να ρωτήσει τον συμπατριώτη του Μπούντνικ, τον Ουρουγουανό Άλβαρεζ ή τον Τασιούλη.

Last modified onΤρίτη, 05 Απρίλιος 2022 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep