Επικοινωνία... τοπικού ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ο Ουρουγουανός αμυντικός, Εμιλιάνο Άλβαρεζ έκανε ντεμπούτο στους Λάκωνες, αλλά και αυτός ουδέποτε ανακοινώθηκε.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν έχει όνομα κακοπληρωτή στη σύντομη παρουσία του στη Super League 2. Ωστόσο, μένει... μετεξεταστέος στον τομέα της επικοινωνίας, εκεί όπου τον ξεπερνούν ακόμα και σωματεία τοπικών κατηγοριών.

Οι Λάκωνες για άγνωστους λόγους και παρότι η διεύθυνση αδειοδότησης προβλέπει την παρουσία υπεύθυνου Τύπου, έχουν επιλέξει να μην ανακοινώνουν την παραμικρή προσθήκη. Όχι μέσω επίσημης ιστοσελίδας, η οποία δεν υφίσταται, αλλά έστω μέσω social media. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο από τις τρεις μεταγραφές έγιναν γνωστές μέσω της... ενδεκάδας!

Μετά τον Τασιούλη, λοιπόν, την Τετάρτη (19/01) ήταν η σειρά του Εμιλιάνο Άλβαρεζ να κάνει ντεμπούτο χωρίς προηγουμένως να ανακοινωθεί. Μάταια περίμενε και ο ίδιος έστω μία τυπική ανακοίνωση, αλλά δεν γνώριζε ότι αυτή είναι μια άγνωστη λέξη για μία επαγγελματική ΠΑΕ της Super League 2.

Ο Ουρουγουανός είναι 25 ετών (03/04/96), αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έπαιζε στη Σέρο της πατρίδας του. Προηγουμένως είχε περάσει από τη Ντεφενσόρ και τη Μπόστον Ρίβερ.

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep